Сільське господарство та промисловість, Фінанси. Гроші. Валюта Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Геннадій Москаль знає, хто постачав хліб сирійським повстанцям

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: зерно, Кримінал, Туреччина, Бізнес, Геннадій Москаль

    Депутат від ВО "Батьківщина" Геннадій Москаль стверджує, що вбитий у Туреччині громадянин України Рамзи Матта, був "правою рукою" Миколаївського губернатора Миколи Круглова і забезпечував зерном сирійську опозицію. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

    moskal.jpg

    "Миколаївський бізнесмен, єгипетського походження, Рамзи Матта був вбитий у Стамбулі через конфлікт з сирійським бізнесменом, який займався закупкою зерна і продовольства для сирійських повстанців", - написав Москаль.

    За його словами, у телефонній розмові, знайомі з турецької поліції підтвердили, що контракт на постачання зерна до Сирії на суму 4 млн. дол. США.

    "Це не єдиний контракт, який здійснював Рамзи Матта в інтересах сирійських та єгипетських повстанців. Виникає питання, як людина, яка не займається виробництвом зерна та сільськогосподарської продукції, протягом тривалого часу експортувала зерно та інше продовольство до країн, де є збройні конфлікти", - зазначив нардеп.

    Він запевнив, що всього по даній справі поліцією Туреччини вже встановлено 15 осіб, частина з яких вже затримана, інша частина знаходиться у розшуку.

    Читайте також: Світові ціни на продукти харчування стали мізерними

    "Я направив відповідні звернення до Міністерства доходів і зборів України з проханням надати інформацію про зовнішньоекономічну діяльність Рамзи Матта: до яких країн останнім постачалося зерно та сільгосппродукція, законність даних операцій та джерело закупівель даної продукції", - написав він.

    Нагадаємо, турецькі правоохоронці виявили "розчленоване" тіло миколаївського бізнесмена єгипетського походження Рамзі Матта, який деякий час тому пропав безвісти в Туреччині.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми