Банки. Кредити. Депозити Автор: RomanK Друкувати

monobank отримав свою нагороду – FinAwards-2021

  • Джерело: finance.ua.  → Ключові теги: monobank

    Відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2021.

    7427_5a5dcb23447aa.png (22.67 Kb)

    Засновники премії – популярні сайти України про фінанси та інвестиції Finance.ua і Minfin.com.ua. А її організатор — один з провідних конференц-майданчиків країни у сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.

    Конкурс проводиться вже 4-й рік поспіль.

    Переможці у всіх номінаціях, окрім «Народний банк» і «Стійкий банк», визначаються шляхом голосування незалежного авторитетного журі, експертної групи редакції сайтів Мінфін, Finance.ua та відкритого голосування читачів сайту.

    monobank I Universal bank не тільки отримав звання народного банку, а й здобув перемогу в номінації «Найкраща програма лояльності», обійшовши Альфа-Банк і Таскомбанк. П’ятірку лідерів закрили sportbank і Форвард банк.

    Загалом у номінації були представлені 9 банків.

    «monobank люблять за умови — ми даємо найкращі умови на ринку. Запорука нашого успіху — це репутація, сервіс, якість і команда. Усе це дає нам високий ступінь довіри від клієнтів і народну любов», — додає заступниця голови правління Універсал Банку Юлія Акуленко.

    Частиною програми лояльності monobank є повернення грошей від покупок. Клієнт щомісяця може обрати 2 категорії та отримувати кешбек (від 1% до 20%) від покупок у торговельних точках цієї категорії.

    Для вибору також доступна необмежена кількість категорій партнерського кешбеку, за яким також повертається певний відсоток від покупок.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми