Банки. Кредити. Депозити Автор: admin Друкувати

Банк Януковича взявся за "Укрзалізницю"

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: ВБР, банк, Укрзалізниця

    Всеукраїнський банк розвитку, який належить синові президента Олександру Януковичу, почав набирати клієнтів серед працівників залізничних підприємств.

    1270_bank.jpg

    Банк, один із найбільших кредиторів "Укрзалізниці", зараз намагається прибрати до рук її зарплатні проекти, пише "Інсайдер".

    За інформацією джерела видання, в п'ятницю агенти банку рекламували його послуги серед співробітників ДП "Головний інформаційно-обчислювальний центр "Укрзалізниці". Це підрозділ, який відповідає за сайт, систему бронювання квитків, телекомунікаційні системи залізничного монополіста.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Укразалізниця" перефарбувала квитки

    Такі збори відбулися і на інших держпідприємствах, і деякі, наприклад, Дарницький вагоноремонтний завод і Український центр механізації колійних робіт, уже погодилися перейти у ВБР.

    Раніше практично всі службовці УЗ і залізничних підприємств обслуговувалися в Експрес-банку, який пов'язують з нардепом-"регіоналом" Василем Хмельницьким. Послуги Експрес-банку дорожчі, ніж ВБР. Його відсоткова ставка на зарплатний проект становить 0,8%, тоді як банк Януковича просить 0,75% (або навіть 0,6%, якщо самому попроситися на обслуговування).

    Нагадаємо, зарплатний фонд залізниць 2013 року становив 15130 млн грн, в УЗ працюють понад 310 тис. осіб. Однак чи планує ВБР запропонувати свої послуги всім підприємствам УЗ, не відомо. У компанії стверджують, що керівники підприємств самі мають право вирішувати, з якими банками їм працювати.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми