Банки. Кредити. Депозити Автор: dmytro.bobritsky Друкувати Коментарів: 2

Два українські банки під загрозою

  • Джерело: epravda.com.ua.  → Ключові теги: рейтинг, банки

    Міжнародне агентство Standard & Poor's, що робить аналітичні дослідженнями фінансового ринку переглянула прогноз по рейтингах двох українських банків "Кредобанк" і "Альфа-Банк" та понизила його ​зі "стабільного"до "негативного". ​Про це йдеться в повідомленні агентства.

    stan.jpg

    "Одночасно ми підтвердили довгостроковий і короткостроковий кредитні рейтинги банків на рівні "B-/C "і їх рейтинги за національною шкалою на рівні "uaBBB-", - йдеться в повідомленні.

    Як стверджується, "Кредобанк" - це дочірня структура польського банку Powszechna Kasa Oszczednosci Bank Polski SA, а "Альфа-Банк" - дочірній банк Консорціуму "Альфа-Груп".

    Відтак, участь іноземних інвесторів у капіталі банків є позитивним чинником для розвитку їх систем ризик-менеджменту і стійкості бізнес-позиції двох структур.

    "Разом з тим ми вважаємо, що діяльність цих банків як і раніше залежить від економічного клімату в Україні. На нашу думку, і без того низька якість активів обох банків може ще більше погіршитися у разі погіршення економічних умов у країні", - йдеться в повідомленні агентства.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Standard & Poor's оприлюднила негативний рейтинг щодо України

    На думку аналітиків агентства, надалі зниження суверенних рейтингів України за будь-якої причини надасть аналогічний вплив на рейтинги зазначених банків.

    Разом з тим, перегляд прогнозу до "стабільного" можливий у разі зниження тиску, пов'язаного з потребами уряду в зовнішньому фінансуванні.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...

Коментарі


  • Влада Януковича обікрала 15 тис. вкладників “Західінкомбанка” на 340 млн. гр. Це найбільша банківська афера під прикриттям “Гаранта” та НБУ. Українцям такий “Президент” не потрібен.


  • Англо-американские жиды играются в рейтинги,что хотят то и творят.Ублюдки иудейские.

Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми