Банки. Кредити. Депозити Автор: Ivasenko Друкувати Коментарів: 1

У що Україні "виллється" кредит від МВФ?

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: мвф, україна, кредит

    Для того, щоб отримати кредит від МВФ, Україна повинна виконати ряд умов.

    1380176268_mvf.jpg

    Відомо про цей список стало після того, як відповідне листування американських дипломатів опублікував портал WikiLeaks. 10 пунктів вимог виглядають так:

    1. Підвищення пенсійного віку: на два роки для чоловіків, на три - для жінок. Ліквідація права на достроковий вихід на пенсію і принципу "рік за два" на небезпечних підприємствах. Пенсійний вік для офіцерів армії - з 60 років.

    2. Ліквідація інституту спеціальних пенсійних допомог, які виділяються вченим і держслужбовцям. Обмеження пенсій працюючим пенсіонерам.

    3. Підвищення ціни на газ для муніципальних підприємств на 50%, у два рази - для приватних споживачів. Збільшення вартості електрики на 40%. Дозвіл встановлювати ціни на послуги ЖКГ. Можливість зростання цін відповідно зростанню вартості газу. Збільшення акцизу на бензин на 60 євро.

    4. Скасування пільг і підвищення податків на транспорт на 50%. При цьому пропонується не підвищувати прожитковий мінімум і балансувати соціальну ситуацію за рахунок точкових субсидій.

    5. Приватизація всіх шахт і скасування всіх субсидій. Скасування пільг для підприємств ЖКГ, транспорту та іншого. Скасування державної підтримки пологів, безкоштовного харчування, підручників.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США планують збільшити внески до МВФ для підтримки України

    6. Обмеження практики спрощеного оподаткування. Скасування практики пільг з ПДВ у сільській місцевості. Обов'язок аптек і фармацевтів платити ПДВ.

    7. Скасування мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення. Скасування субсидії для виробників свинини і курятини.

    8. Скорочення складу міністерств до 14 при наявності лише одного віце-прем'єра. Ліквідація шести міністерств. Підпорядкування всіх державних органів міністерствам. Приєднання податкової адміністрації, митниці та фонду держмайна до міністерства фінансів.

    9. Обмеження зайвої оплати праці державних осіб.

    10. Нарахування допомоги з безробіття тільки після мінімального періоду в шість місяців роботи. Оплата лікарняних на рівні 70% від заробітної плати, але не нижче прожиткового мінімуму. Оплата лікарняних починаючи тільки з третього дня хвороби.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...

Коментарі


  • Спасибо благодетелям!Не отсохнет, рука дающего... Чтоб им так жить!

Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми