Бензин та енергетика, Суспільство Автор: RomanK Друкувати

6 областей України сьогодні без електрики

  • Джерело: obozrevatel.com.  → Ключові теги: світло, відключення

    Частина мешканців прифронтових та областей України, що межують з РФ, залишилися без енергопостачання. Причина – результати обстрілу Росією української енергоінфраструктури.

    9328______500x317.jpg (39.64 Kb)

    Про це повідомили в Кабінеті міністрів. Там зазначили, що йдеться про:

    Донецьку;
    Запорізьку;
    Сумську;
    Харківську;
    Херсонську;
    Чернігівську області.
    "Ворог обстріляв одну з будівель АТ Харківобленерго. Загиблих і постраждалих серед персоналу немає. Обсяг пошкоджень визначається.", – йдеться у повідомленні.

    Водночас, в "Укренерго" розповіли, що ремонтні бригади обленерго повертають електрику споживачам "там, де дозволяє ситуація безпеки". Зокрема:

    у Донецькій області енергетики відновили енергопостачання понад 4 тис. споживачів;
    на Запоріжжі – понад 3,8 тис. споживачів.
    "На всіх пошкоджених російськими атаками об’єктах магістральних мереж тривають активні ремонтні роботи. Так, на одній із підстанцій у східному регіоні наші ремонтники відновили частину обладнання, яке було пошкоджене неодноразовими російськими обстрілами", – повідомили енергетики.

    Масштабних відключень світла не буде

    Зі свого боку, в Міненерго раніше повідомили, що наразі повернення до режиму регулярних відключень електрики в Україні не планується. Якщо в якомусь регіоні відключення все ж застосовуватиметься, то лише через пошкодження російськими окупантами об'єктів генерації та мережевої інфраструктури. Систематичного характеру такі відключення не матимуть.

    "Останніми днями у деяких ЗМІ шириться недостовірна інформація про нібито введення у травні графіків обмежень постачання електроенергії побутовим споживачам. Міністерство енергетики України офіційно заявляє: ця інформація не відповідає дійсності! Введення жодних графіків обмежень постачання електроенергії не планується", – йдеться в повідомленні.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми