Бензин та енергетика, Тарифи. Ціни. Штрафи, Суспільство Автор: RomanK Друкувати

28 червня ціни на нафту пішли вгору

  • Джерело: unian.ua.  → Ключові теги: ціна на нафту

    Ф'ючерси на нафту Brent піднялися на 34 центи, або 0,47%, до 72,60 доларів за барель.

    6914_9yiwtie_650x410.jpg (35.22 Kb)

    28 червня ціни на нафту зросли на тлі більшого, ніж очікувалося, скорочення запасів в США і занепокоєння щодо підвищення процентних ставок.

    Як повідомляє Reuters, ф'ючерси на нафту Brent піднялися на 34 центи, або 0,47%, до 72,60 доларів за барель на 06:26 за Гринвічем. Ф'ючерси на американську нафту West Texas Intermediate (WTI) підвищилися на 26 центів, або 0,38%, до 67,96 доларів за барель.

    Станом на 12:22 за Києвом ф'ючерси на нафту Brent піднялися до 73,09 доларів за барель.

    Обидва контракти впали приблизно на 2,5% на попередній сесії через сигнали про те, що центральні банки можуть не припинити підвищення процентних ставок.

    Як йдеться в матеріалі, запаси сирої нафти впали приблизно на 2,4 мільйона барелів за тиждень, що закінчився 23 червня. Запаси бензину впали приблизно на 2,9 мільйона барелів у порівнянні з позначками в 126 тис барелів.

    Аналітики кажуть, що ринки намагаються позбутися страхів, що більш високі процентні ставки вплинуть на глобальне зростання і попит на нафту.

    Ситуація з нафтою
    5 червня 2023 року ОПЕК+ досягла угоди про зниження загальних цільових показників видобутку з 2024 року ще на 1,4 мільйона барелів на добу.

    Російська квота видобутку нафти в 2024 році зменшиться на 650 тисяч барелів на добу. В ОПЕК заявили, що мета скорочень – зупинити падіння цін на нафту на світовому ринку.

    Станом на 26 червня 2023 року провалився Російський заколот змінив ціни на нафту. Ф'ючерси на нафту марки Brent виросли на 1,3% до 74,78 долара за барель.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми