Бензин та енергетика Автор: dmytro.bobritsky Друкувати Коментарів: 2

Ахметов покарає російське підприємство за борги

  • Джерело: delo.ua.  → Ключові теги: Рінат Ахметов, Енергетика

    З понеділка, 28-го жовтня, машинобудівний завод" Енергомашспецсталь" (ЕМСС) можуть обмежити в енергопостачанні.

    ahme.jpg

    У п'ятницю, 25 жовтня, енергопостачальна компанія ТОВ "Сервіс- Інвест", що входить до складу енергохолдингу ДТЕК Ріната Ахметова, заявила, що має намір обмежити енергопостачання ПАТ "Енергомашспецсталь" ( Краматорськ Донецька обл. ), що входить до складу російського "Атоменергомашу", через борги, - повідомила прес -служба ДТЕК.

    У компанії відзначають, що заборгованість заводу за спожиту електроенергію накопичувалася протягом останніх двох років, і на 21-е жовтня поточного року склала 62,5 млн грн.

    Читайте також: Ахметов скуповує акції "Енергопроекту"

    "Тільки з початку 2013 року, борг підприємства перед енергокомпанією збільшився майже в два рази", - йдеться в повідомленні ДТЕК.

    При цьому в компанії відзначають, що підприємство є фінансово спроможним, і при цьому рівень оплати за електроенергію ЕМСС за дев'ять місяців 2013 склав 71 %.

    У відповідь в суботу прес-служба "Енергомашспецталь" поширила заяву, що до 1 січня 2014 року підприємство розрахується за електроенергію спожиту у 2013 році.

    "Заборгованість за спожиту електроенергію існує. Однак за нашими даними на 1 листопада поточного вона складе близько 49 млн гривень , що істотно менше раніше озвученої у ЗМІ суми", - наголошується в повідомленні ЕМСС .

    Згідно з річним звітом "Енергомашспецсталь" за МСФЗ, в 2012 році її чистий дохід склав 1 млрд 205,3 млн грн, чистий прибуток - 0,54 млн грн.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома
Натяжные потолки — это современное и практичное решение для обновления интерьера вашего дома. Они представляют собой полотно, натянутое на металлическ...
Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі
Венчур білдер CLUST оголосив про співпрацю з відомим українським брендом вітамінів і дієтичних добавок Perla Helsa та вихід на ринок Польщі. Тестувати...

Коментарі


  • Себя пусть накажет, тоже мне каратель выискался! И так уже отношения с Россией хуже некуда, а Ахметов того и гляди своё фе невпопад выскажет. Ему бояться нечего, он в любой момент в Европу сбежит со своими миллиардам, а людям тут жить и расхлёбывать!


  • Мало ему отключений для населения, он и заводы угробить пытается. Ничего, что возможные убытки на порядок выше будут, чем долги ДТЭК? И что пострадают прежде всего простые люди из-за недополучения бюджетом средств! Как говорят коммуняки, олигархи на то и олигархи, чтобы свои прибыли увеличивать, а не страну развивать. Пока они у власти, о развитии думать нечего.

Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми