Бензин та енергетика Автор: admin Друкувати

Ціни на пальне в регіонах на 5 серпня

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: ціни на пальне, Ціни на бензин

    У понеділок ціни на бензин в Україні майже не змінилися.

    1980_benzyn.jpgСередня ціна бензину А-95 становить 10,91 гривень за літр.

    Найвища ціна бензину цієї марки - у Донецькій області - 11,15 гривні за літр; найдешевший бензин на Сумщині - 10,71 гривні за літр.

    Середня ціна бензину марки преміум становить 11,88 гривні за літр, найдорожчий бензин у Львіській області - 12,3 гривні, а найдешевший - в Київській - 11,57 гривні за літр.

    Середня ціна А-92 в Україні становить 10,53 гривні за літр. Найдорожчий А-92 в Донецькій області - 10,68 гривні за літр, найдешевший в Сумській області - 10,4 гривні за літр.

    Пальне марки А-76 в середньому коштує 10,19 гривні за літр. Найдорожче воно коштує у Волинській області - 10,27 гривні за літр, найдешевше пальне у Запорізькій області - 10,12 гривні за літр.

    Середня ціна дизельного пального становить 9,96 гривні за літр. Найдорожче дизпальне - 10,12 гривні за літр - в Донецькій області; найдешевше - в Сумській області - 9,84 гривні за літр.

    Водночас, середня ціна скрапленого газу становить 5,39 гривень за літр.

    Найдорожчий газ - в Криму по 5,73 гривні за літр, а у Волинській області пропан-бутанова техсуміш найдешевша - 5,07 гривні за літр.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми