Бензин та енергетика Автор: admin Друкувати

"Газпром" назвали найдорожчим брендом Росії

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Газпром

    Консалтингова агенція Interbrand визнала "Газпром" найціннішим російським брендом 2013 року, торгову марку газового монополіста оцінили в 1,26 трильйона рублів.

    2269_3.jpg

    "Газпром" переміг з великим відривом: на другому місці опинилися МТС з брендом вартістю 192 мільярда рублів, на третьому – "Білайн", який оцінили в 155 мільярдів рублів.

    Марку ще одного стільникового оператора, "Мегафон" оцінили в 114 мільярдів рублів. Далі в десятці розташувалися "Норільський нікель", "Сбєрбанк", ТНК, "Лукойл", "Балтика" і "Татнефть".

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія може оштрафувати Україну на $ 10 млрд

    Рейтинг 2013 для Росії був створений за новою методикою. У нього були включені як компанії, що працюють за системою B2C "бізнес для споживача", так і B2B "бізнес для бізнесу". Останні зайняли в рейтингу значну кількість високих місць, потіснивши споживчі фірми.

    При створенні рейтингу Interbrand проаналізував три основні чинники, що впливають на вартість бренду. По-перше, враховувались фінансові показники брендованих продуктів і послуг, по-друге, роль торгової марки при прийнятті рішення споживачами, а по-третє, сила бренду з точки зору здатності впливати на додану вартість і стабільно генерувати додаткові доходи компанії.

    Найбільшою мірою в рейтингу були представлені компанії фінансового сектори – 15%, а також галузі мас-медіа, виробництва продуктів харчування і нафтової індустрії - по 12,5%.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми