Криптовалюта Автор: admin Друкувати

Команда Incrypted оголосила дату проведення Incrypted Conference 2024

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: криптовалюта

    Криптомедіа Incrypted організовує один із найзнаковіших і наймасовіших криптоівентів уже вчетверте. Цього року Incrypted Conference відбудеться в новій локації — КВЦ «Парковий».

    2028_4.jpg (58.33 Kb)

    Відповідно до заяв організаторів, Incrypted Conference включатиме в себе онлайн-марафон, запланований на 21 і 22 червня, і офлайн-захід, який буде завершальною подією великої Ukrainian Blockchain Week 2024.

    «Ukrainian Blockchain Week 2024 збере лідерів думок і провідних гравців сфери Web3, зокрема Solana, Binance, NEAR і Trust Wallet. Кожна подія в рамках цього масштабного івенту — це генератор унікальних ідей, можливостей для спілкування і нових зв'язків, а також шанс на глибоке занурення в останні тенденції блокчейн-індустрії», — заявив CEO Incrypted Іван Павловський.

    Incrypted Conference 2024, ключова подія Ukrainian Blockchain Week 2024, стартує 23 червня. У рамках цієї конференції разом зберуться засновники та керівники одних із найбільших Web3-компаній, щоб поділитися своїми думками та ідеями, визначаючи те, як розвиватиметься сектор в Україні. Протягом кількох останніх років вона завжди потрапляє в топ найкращих крипто конференцій в Україні.

    «Ми очікуємо, що цього року в КВЦ "Парковий" збереться близько 2000 учасників криптосфери як з України, так і з усього світу, включно з понад 20 англомовними спікерами», — зазначив COO Incrypted Андрій Макаров.

    Подробиці про конференцію, включно з повним списком спікерів, вартістю квитків та іншим, можна побачити на сторінці заходу за посиланням.

    Приєднуйтесь до динамічної спільноти, яка допомагає формувати майбутнє Web3 в Україні. У рамках Incrypted Conference 2024 ми разом підготуємо ґрунт для наступної хвилі інновацій у цій сфері.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Что такое рассрочка: основное отличие от кредита  Что такое рассрочка: основное отличие от кредита
Потребности часто опережают возможности, заставляя искать дополнительные источники дохода или способы экономии. Низкий платежеспособный спрос — пробле...
Amouage: История и искусство роскошной парфюмерии Amouage: История и искусство роскошной парфюмерии
Amouage – это роскошный парфюмерный бренд, основанный в Омане в 1983 году. Его создание было инициировано Ее Высочеством Султаной Кабусом бен Саидом, ...
Як обирають коледж для подальшого навчання? Як обирають коледж для подальшого навчання?
Останніми роками спеціальність "Психологія" стає все більш популярною серед абітурієнтів, які обирають коледж психології для подальшого навчання. Ця т...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми