Державні закупівлі, Влада та політики Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Кернес передав фірмі свого радника 10 мільйонів на ремонт доріг

  • Джерело: nashigroshi.org.  → Ключові теги: Кернес, Харків, ремонт

    Департамент будівництва та шляхового господарства Харківської міськради 11 жовтня за результатами тендерів уклав угоди з ТОВ "Паркінг+" на капітальний ремонт вулиць загальною вартістю 9,99 млн грн. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

    remont_dorig.jpg

    Роботи фінансуються з місцевого бюджету і мають бути проведені у 2013 році.

    Майже в половину загальної суми – 4,96 млн грн. – обійдеться ремонт вулиці Чернишевської.

    За 2,47 млн грн. відремонтують вулицю Мироносиць ку на ділянці від м-ну Першого Травня до вул.Олеся Гончара. За інформацією ЗМІ, 17-18 жовтня рух на ділянках вулиці Мироносицької вже був перекритий у зв’язку з асфальтуванням.

    2,55 млн грн. піде на ремонт вулиці Весніна на ділянці від вул.Артема до вул.Пушкінської. За інформацією місцевих ЗМІ, ремонт вулиці Весніна завершили ще в травні цього року.

    На вулицях мають зняти старе асфальтобетонне покриття, зроблять вирівнюючий шар зі щебеню, встановлять бортики, покриють шаром асфальтобетону проїзну частину і тротуари, замінять чавунні люки, обетонують оглядові колодязі і змонтують плити їх перекриття.

    Директором та співзасновником "Паркінг+" до січня 2010 р. був Володимир Чумаков. У січні 2010 р. його призначили радником мера Харкова Геннадія Кернеса з питань ЖКГ.

    В травні того ж року Чумакова призначили головою Департаменту будівництва міськради, котрий він очолює і понині. З липня 2011 р. список власників "Паркінг+" поповнили Вячеслав Блінкін та офшор з Віргінських островів "Валдхелмтрейдінг корп.".

    Вячеслав Блінкін є бізнес-партнером Ольги Чумакової, зареєстрованої за однією адресою з вищезгаданим Володимиром Чумаковим. Чумакова і Блінкін разом заснували фірму ТОВ "Укрбудмонтаж".



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми