Державні закупівлі Автор: dmytro.bobritsky Друкувати Коментарів: 1

Міліція створює реєстр українців за 300 млн гривень

  • Джерело: epravda.com.ua.  → Ключові теги: біометричний паспорт, уряд, реєстр

    Міністерство внутрішніх справ отримало від українського уряду 295,1 мільйона гривень на створення Єдиного державного демографічного реєстру населення.

    bio.jpg

    Кошти виділені за програмою " Забезпечення виконання завдань і функцій у сфері громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб"

    Нагадаємо, 11-го вересня уряд затвердив план впровадження електронних паспортів та виділив на його реалізацію до 2016 року 793,3 мільйона гривень.

    "З метою реалізації цього плану в країні буде створена єдина база - демографічний реєстр Для комплексного вирішення питання уряд України виділив до 2016 року 793,3 млн гривень", - йдеться в повідомленні.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд "розщедрився" на біопаспорти

    Цивільні паспорти будуть оформлятися з моменту народження. Терміни оформлення залишаються колишніми - до 30 днів . Внутрішній паспорт, який раніше був безстроковим, в майбутньому буде видаватися на 10 років. Заміна "старого" ​​паспорта на новий - біометричний - буде добровільним.

    За попередніми оцінками, вартість нового паспорта становитиме 350 гривень .

    Поліграфкомбінат "Україна", який виконує держзамовлення, сподівається налагодити виробництво біометричних паспортів до саміту Україна - ЄС, який пройде у Вільнюсі в листопаді 2013 року .



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...

Коментарі


  • Не понял! А за зарплату, как вся страна, работать не пробовали?

Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми