Державні закупівлі Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Найкращих киян нагородять дешевими годинниками

  • Джерело: forbes.ua.  → Ключові теги: державні закупівлі, годинник

    Київська міська держадміністрація вирішила купити 1860 шт годинників виробництва Київського годинникового заводу. Влада збирається нагороджувати найвизначніших киян за досягнення в економіці, культурі та освіті.

    klei.jpg

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київська міліція накупила джипів по півмільйона зі шкіряним салоном і хром-пакетом

    Чоловічі та жіночі наручні годинники "Клейнод" К148 - 612 (100 шт) по 945 грн, К148 - 514 (980 шт) по 897 грн, К132 - 623, (50 шт) по 822 грн і К132 - 521, (730 шт) по 801 грн.

    Усі годинники будуть забезпечені написами "Від голови Київської міської державної адміністраці"ї або "Від Київського міського голови".

    Термін поставки продукції - листопад-грудень 2013 року.

    У тендерній документації зазначається, що представники КМДА та Київради беруть участь у святкуванні значної кількості державних і професійних свят, а також події державного та місцевого значення.

    Зокрема, до кінця 2013 року планується прийняти участь у проведенні понад 20 різних заходів, які вимагатимуть надання значної кількості подарункових годин для вручення.

    "Відповідно з цим Київська міськрада та Київська міськдержадміністрація заснували низку заохочувальних відзнак, якими нагороджуються кияни за досягнення визначних успіхів у професійній діяльності, вагомий особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток столиці, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм", - йдеться в документі.

    Всі 1860 іменних годинників планується вручити у вигляді нагород до кінця поточного року.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми