Державні закупівлі Автор: юсамусенко Друкувати

Наші гроші: "регіонал" заробить на онкодиспансері

  • Джерело: nashigroshi.org.  → Ключові теги: Партія регіонів, онкодиспансер

    Управління капітального будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації 2 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Альк" на реконструкцію стаціонару та поліклініки КЗ "Клінічний онкологічний диспансер" за 14,80 млн грн. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

    56_big_0zhitomironkodisp2.jpg

    До кінця наступного року у зазначених приміщеннях диспансеру повинні реконструювати покрівлю, ганки, балкони і фасад, замінити вікна й двері, здійснити благоустрій та озеленення території.

    Фірму "Альк" у 2010 р. заснували депутат Дніпропетровської міської ради попереднього скликання (Партія регіонів) Євгеній Косой і Тетяна Коротенько. Наразі Косой вийшов зі складу власників фірми, його місце зайняла Тетяна Пироговська.

    Тетяна Коротенько також є співзасновницею ТОВ "Мегаполіс". До кінця 2010 р. її партнером по цій фірмі була депутат Дніпропетровської міськради від Партії регіонів Наталія Начар’ян, голова постійної комісії міської ради з питань депутатської діяльності, етики, законності та зв’язків з громадськістю. Окрім того Коротенько раніше працювала директором ТОВ "Фіамма" (у 2006-2009 р.р.), чиїм власником через низку інших фірм на той час був ще один депутат Дніпропетровської міськради від Партії регіонів Геннадій Гуфман, голова постійної комісії міської ради з питань комунальної власності.

    Нещодавно компанія "Альк" виграла тендер на будівництво виставкового комплексу "Парк ракет" за 11,99 млн грн. Жодного іншого підряду фірма поки на тендерах не отримувала.

    Єдиним допущеним до участі у тендері конкурентом "Альку" було ТОВ "Науково-виробнича фірма АМГ ЛТД" Валентина Кулагіна зі статутним фондом 1 500 грн., яке програло з різницею в 1%. Пропозицію ще одного учасника – ПП "БМК "Будсервіс-2000" – відхилили через відсутність копії ліцензії субпідрядника.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми