Державні закупівлі Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Янукович згадав дитинство - купив атракціонів на 4 мільйони

  • Джерело: nashigroshi.org.  → Ключові теги: державні закупівлі, тендер

    Відділ культури і туризму Єнакієвської міськради Донецької області за результатами тендеру уклав низку угод ТОВ "Італпарк" на закупівлю дитячих атракціонів для парку культури та відпочинку загальною вартістю 4,15 млн грн. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

    lunapark.jpg

    Загалом замовили п’ять атракціонів:
    - паровозик (вагонів не менш 3, місць у вагоні не менш 4) – 523 тис грн.
    - карусель (з дахом, обладнана фігурами звірів, машин тощо, місця для катання у вигляді пташок або тварин, кількість місць не менш 12) – 914 тис грн.
    - атракціон, що обертається у вигляді окремих кабінок, які теж обертаються за бажанням користувачів (з яскравим освітленням та музичним супроводом) – 732 тис грн.
    - дитячий атракціон, що обертається (кількість місць не менш 24) – 820 тис грн.
    - атракціон для дітей до 10 – 12 років у вигляді автомобілів (рухаються на рейці, з музичним супроводом) – 116 тис грн.

    Київську фірму "Італпарк" заснував Олексій Москаленко. Поки що єдиний тендер, який вигравала ця фірма – на карусель для Артемівського парку за 396 тис грн. минулого літа.

    Кошти на придбання атракціонів виділяють з державного бюджету, головний розпорядник – Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

    Нагадаємо, минулого року під час візиту до рідного міста президент Віктор Янукович дав місцевій владі розпорядження реконструювати місцевий парк ім. Вознесенського. Уже в травні стало відомо, що на закупівлю атракціонів з держбюджету мають дати 3,50 млн грн.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми