Фінанси. Гроші. Валюта, Тарифи. Ціни. Штрафи Автор: uabiz Друкувати

$100 вже не ті: сьогодні за них можна купити вдвічі менше, ніж у 2009-му

  • Джерело: delo.ua.  → Ключові теги: Тарифи, ціни, долари

    Ще чотири роки тому за 100 доларів можна було придбати 108 рибних консервів у бляшанках, а тепер лише 66.

    rene9.jpgЗа 100 зелених можна придбати 10 кілограмів м'яса менше, ніж у 2009 році. Чотири роки тому за 100 доларів можна було придбати 12 літрів горілки.

    На половину менше за ці гроші можна купити гречки, домашнього сиру і навіть солі. А от яблук, картоплі і локшини так само, як і чотири роки тому.

    100 доларів знецінились і в їдальнях. Сьогодні можна замовити на половину менше обідів, ніж у 2009 році. Ч

    У порівнянні з 2009 роком, за 100 доларів жінки можуть придбати менше одягу. Вони недорахувалися блузи, піджака, пари туфель, двох суконь і плаща.

    Зробити подарунок за сотню сьогодні важче, ніж чотири роки тому. За сто доларів вже не купиш стільки прикрас, як у 2009-му, їх буде втричі менше.

    Подорожчали і квіти - стодоларовий букет зменшився наполовину за чотири роки.

    Ще чотири роки тому сотні доларів з лишком вистачало на кухонний комбайн, а сьогодні доведеться до цієї суми додати ще 10 доларів. А ось мікрохвильовки, навпаки, в доларах подешевшали і сьогодні їх можна купити за сто доларів. Не вкладетесь в сотню і при покупці дрібного кухонного начиння - тарілок і каструль. Їх сьогодні можна придбати в два рази менше, ніж у 2009-му.

    Ста доларів вистачало і на купівлю велосипеда, а на решту можна було придбати і сумку, і рукавички. Сьогодні за них треба заплатити вже дві сотні.

    У 2009 році за 100 доларів можна було придбати письмовий стіл, а на решту можна було купити килим. Сьогодні один стіл коштує більше сотні.

    Долар знецінився навіть в сірниках - у два рази в порівнянні з 2009 роком.

    А от в США ціни не змінилися, і на долар можна купити стільки покупок, скільки і чотири роки тому.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми