Фінанси. Гроші. Валюта Автор: RomanK Друкувати

5 сервісів з отримання грошей

  • Джерело: finance.ua.  → Ключові теги: гроші

    Тема міжнародних грошових переказів, яка завжди цікавила українців, стала як ніколи актуальною та злободенною.

    1289_1463683733_1072.jpg (65.68 Kb)

    Які допоможуть швидко і вигідно відправити гроші за кордон, чи отримати переклад звідти.
    Revolut
    Відомий англійський необанк Revolut спростив реєстрацію для українців, які опинилися за кордоном. Revolut дозволяє відкрити мультивалютний рахунок (у переліку — 30 валют, включаючи долар США, євро, польський злотий, англійський фунт та багато іншого).
    Perekaz24
    Польська система швидких міжнародних грошових переказів Perekaz24 дозволяє здійснювати миттєві перекази не лише з Польщі, а й з інших країн Європи в Україну і навпаки.
    Реєстрація в системі займає всього кілька хвилин. Для того щоб збільшити ліміт на перекази, потрібно пройти ідентифікацію клієнта, після чого встановлюється денний ліміт у розмірі 2 тис. дол. та місячний ліміт у розмірі 10 тис. дол.
    Fin.do
    Платформа миттєвих переказів Fin.do — це мобільний додаток міжнародних грошових переказів, який дозволяє здійснювати миттєві перекази у більш ніж 50 країнах світу в будь-якій валюті.
    Для того щоб вілправити переказ, необхідно прив’язати свою картку платіжної системи MasterCard. Сума переказу списуватиметься з цієї картки.
    TransferGo
    TransferGo — міжнародна компанія, що пропонує послуги вигідного переказу грошей із мінімальними комісіями. Обслуговує кілька десятків валют у 55 країнах світу та має офіси по всій Європі, зокрема, у Лондоні, Берліні, Стамбулі та Варшаві.
    PayPal
    Найбільша електронна платіжна система PayPal (420 мільйонів клієнтів із понад 200 країн) у цей нелегкий для нашої країни час зробила кілька кроків назустріч українцям. Компанія дозволила виведення зі своїх рахунків на українські банківські картки.
    До наявного акаунту PayPal можна прив’язати банківські картки у гривні для заведення коштів, а також банківські картки у доларах та євро — для виведення. Рахунки PayPal можна використовувати для отримання переказів із будь-якої країни світу, переказів та виведення.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми