Фінанси. Гроші. Валюта Автор: uabiz Друкувати

Дев'ять якостей, притаманних справжнім мільйонерам

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Мільйонери світу, гроші, валюта, Forbes

    Журнал Forbes визначив дев'ять якостей, якими мають бути наділені справжні мільйонери:

    c610542e1d2a14a644fbce4b73d5_h8_w598_m2.jpg1. Мільйонери використовують весь день. Вони беруть помилку і звертають її в зручну можливість. Або беруть іншу можливість і підсилюють її потенціал, покращують її форму і зміст. Мільйонер в процесі становлення - це той, хто завжди щось робить, вживає якихось заходів. Суть мільйонера - психологічний дискомфорт від бездіяльності: він не може всидіти на місці, йому незатишно або незручно сидіти без діла.

    2. Кожен мільйонер, який сам створив свій капітал, прислухається до можливостей. Запитайте у мільйонера, коли краще запустити новий проект, і він відповість: негайно. А середньостатистичний підприємець прислухається до того, що є помилковим, або до причин через які щось не спрацювало.

    3. У мільйонера є Головний План. Не всі деталі майбутнього можуть бути заплановані заздалегідь, але такі люди мають уявлення про те, якими будуть їхні наступні кроки. У цих людей є бачення того, що вони збираються зробити в цьому житті. Де б вони не знаходилися, вони все розраховують і планують.

    4. Мільйонери впевнені у праві на власний гаманець. Чи добре ви озиваєтеся про гроші? Якщо люди ставляться до грошей як до чогось негативного і брудному або не відчувають своїх прав на них, то в них багато того, що я називаю "думками бідняків", і таке мислення зруйнує позитивні риси характеру, які могли б допомогти їм досягти успіху . Мільйонери, які створили своє багатство самі, відчувають, що гідні своїх грошей і виправдано їх використовують.

    5. Мільйонерам знайомі казуси і провали, але, тим не менш, вони не бояться ризикувати. Люди, які зробили мільйони на своїй власності, більш агресивні в інвестуванні, ніж ті мільйонери, чиї гроші дісталися їм у спадок. Часто мільйонера, який зробив капітал "власними руками", можна віднести до розряду скромних і ощадливих людей, які знають, що роблять.Адже вони вважали кожен долар, пильно стежили за зростанням доходів і множили капітал. Той, хто зробив себе сам, більш життєрадісний і знає, що для обороту і множення грошових коштів потрібно ризикувати. Ті ж, хто отримав гроші у спадок, більше зосереджуються на їх збереженні.

    6. Мільйонери знаходять способи отримувати прибуток, займаючись улюбленою справою. Люди з мисленням потенційного мільйонера знайдуть шляхи, як обернути свої таланти чи пристрасті в прибуток. Наприклад, уявіть себе викладачем, якому до душі така кар'єра. Якби ви володіли мисленням мільйонера, то стали б заробляти гроші на улюбленій роботі.Скажімо, якщо ви - вчитель французької мови, то максимізувати ваш заробіток могла б серія освітніх касет для дітей або дорослих. Чим би ви не були захоплені, в цій області вам легше буде заробити гроші. Але ви повинні бути захоплені і своєю роботою, і створенням капіталу.

    7. У мільйонерів багато прихильників. Ні, це ті люди, які покинуть вас, як тільки закінчаться ваші кошти. Мільйонери оточують себе людьми, які вірять в них і підтримують їх ідеї. Велика частина людей у ​​своєму найближчому оточенні тримає людей, подібних кліщів, Впившись в ногу.Ці люди не вірять в успіх начальника і налаштовані песимістично. Ви не зобов'язані відмовлятися від таких відносин для того, щоб стати лідером, але вам потрібні ті, хто в перспективі допоможе йти вперед.

    8. Мільйонери знають, що могли б почати все спочатку. Подібні люди сприймають роботу як щось, що є тільки частиною цього життя, і вони не сумніваються у своїх здібностях заробляти гроші. Майже всі мільйонери провалювалися у своєму першому справі, а потім поверталися, і з другої спроби у них все йшло добре.

    9. Один з фінансових типів особистості називається "Майстром грошей". Люди, які відносяться до цього типу, говорили мені, що у разі втрати своїх коштів вони не стали б особливо хвилюватися, оскільки тут же почали б свій бізнес знову. Звичайний підприємець відноситься до іншого типу. Йому властиво створювати, зрідка втрачати і щось переробляти.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми