Фінанси. Гроші. Валюта Автор: юсамусенко Друкувати

Ділові підсумки дня: 13 серпня

  • Джерело: forbes.ua.  → Ключові теги: Міндоходів, Мельник, Shell

    Українці знизили темпи купівлі валюти, Росія продовжує чіплятися до Roshen, МВС оголосило Мельника в міжнародний розшук, Міндоходов закупить "золоті" акцизи, Shell схвалила труби "Інтерпайп".

    4101_10.jpg

    Продаж валюти населенням зменшилась вдвічі
    Чистий продаж готівкової валюти населенням у липні 2013 року склала $ 32,2 млн, що в 2,1 рази менше, ніж у червні поточного року ($ 67800000), повідомляє Нацбанк.
    У липні обсяг операцій з готівковою іноземною валютою на міжбанківському валютному ринку України склав $ 3357000000 (в еквіваленті), у тому числі банки купили у населення валюти на $ 1695000000, продали - на $ 1,662 млрд.

    Росія розширила список претензій до Roshen
    Список претензій до кондитерської продукції компанії Roshen розширюється, повідомив глава Росспоживнагляду Геннадій Онищенко.
    "Претензії зберігаються. Більше того, вони накопичуються ", - підкреслив він, додавши, що його відомство проводить експертизу продукції вінницької та маріупольської фабрик Roshen.

    Мельника оголосили в міжнародний розшук
    Екс-ректор Національного університету Державної податкової служби України Петро Мельник оголошений в міжнародний розшук, повідомили в МВС.
    "На підставі рішення Печерського районного суду міста Києва щодо дозволу на затримання підозрюваного Петра Мельника він оголошений у міждержавний розшук. Відповідні відомості внесені до бази даних, інформація направлена ​​в країни СНД ", - зазначають у МВС.

    Міндоходов переплатило за акцизи 195 мільйонів
    Міністерство доходів і зборів уклало угоду з ДП "Поліграфічний комбінат" Україна "на виготовлення марок акцизного податку на 316740000 гривень, повідомляється у" Віснику державних закупівель ".
    Ціни на акцизні марки збільшені постановою Кабміну в березні 2013 року. Старі ціни були менше майже в три рази. Якби Міндоходов замовило марки за старими цінами, то вартість всієї закупівлі була б нижчою на 195 млн гривень.

    Shell погодилася на труби Пінчука
    Компанія Shell провела кваліфікацію виробництва компанії "Інтерпайп" і включила її заводи в список схвалених постачальників за певними видами продукції, повідомили в прес-службі української компанії.
    Раніше компанія Shell не розглядала можливість використання труб українського виробництва для реалізації проектів в Україні через їх невідповідного якості, і мала намір імпортувати труби, зокрема, з Японії.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми