Фінанси. Гроші. Валюта Автор: rogovska Друкувати

Міжнародні експерти вважают Україну "банкрутом", у якого ніхто не інвестуватиме

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: банкрут, Україна

    Директор міжнародного інституту якості PR Томас Ахеліс з Німеччини назвав імідж України у західних країнах вкрай негативним і непривабливим.

    avk.jpeg

    "Імідж України є негативним у західних країнах. Гірше не може бути. На жаль, з точки зору політики, Україна віддаляється від Європи", - сказав він, пише ТСН.

    Ахеліс назвав головною проблемою – відсутність демократії, неузгоджені дії опозиції, а також економічне банкрутство.

    "З економічної точки зору ми бачимо, що країна є банкротом. Невідомо, хто захоче зараз інвестувати в цю країну", - зауважив експерт.

    Експерт додав, що Євро-2012 не допомогло привабити в Україну туристів, а протести і геть вбивають туристичний бізнес. Тому, за висновками експерта, інвестицій країні ще довго чекати.

    У свою чергу глава Асоціації чесько-українського партнерства Ярослав Пешек зазначив, що чеський бізнес "налякали події в Україні" і він перебуває в очікуванні консолідації та привабливих пропозицій від української влади.

    Нагадаємо, згідно з міжнародними рейтингами Україна посідає середнє місце між країнами Латинської Америки та Центральної Африки.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми