Фінанси. Гроші. Валюта Автор: uabiz Друкувати

На привілеї для депутатів піде 16 мільйонів

  • Джерело: censor.net.ua.  → Ключові теги: Депутати, гроші

    Цього року Верховна Рада має намір виплатити 16 мільйонів виплати депутатам.

    pkepnk03.jpgЦього року кожен депутат знову може отримати "матеріальну допомогу" в розмірі двомісячної зарплати, тобто близько 35 тисяч гривень на людину.

    Для порівняння, стаття "фінансова підтримка міжнародного позитивного іміджу України" в бюджеті-2013 складає вчетверо меншу суму - 4 мільйони гривень.

    Крім того, в кошторисі на 2013 рік передбачена виплата депутатам 94 мільйонів 95 тисяч гривень так званої "компенсації витрат, пов'язаних з виконанням депутатських повноважень".

    Кожен депутат щомісяця, навіть протягом літньої відпустки, отримує за цією статтею 17 425 гривень. Про витрачання цих коштів депутати не звітують.

    Також у кошторисі передбачили 765 тисяч гривень на унікальну депутатський привілей - "Проходження залу офіційних делегацій". Таким чином, народний обранець уникає контакту в аеропорту з простими людьми.

    Крім того, 100 тисяч гривень з кошторису піде на користування залами офіційних делегацій членами сім'ї депутата.

    На чартерні перельоти спікера Верховної Ради Володимира Рибака передбачено 950 тисяч гривень, на польоти Україною плюс спецрейси літаком за кордон - 4580000 грн.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми