Фінанси. Гроші. Валюта Автор: uabiz Друкувати

Найбільші VIP-пограбування в столиці

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Пограбування, гроші, валюта

    Останнім часом в Києві поменшало крадіжок з елітних особняків. Проте відлуння давніших пограбувань постають страшними епізодами в пам'яті киян.

    383773508.jpgБуквально вчора Київ сколихнуло нове масштабне пограбування у Києво-Святошинському районі.

    Крадії поцупили з вілли сейф, в якому було 100 тисяч доларів. Господарів у той час в будинку не було. І навіть собака не зміг захистити майно, адже злочинці вдарили його електрошокером.

    Та за словами правоохоронців, останнім часом крадіжок в елітних районах Києва та області таки поменшало.

    "VIP-пограбувань стало на порядок менше, а все тому, що в минулому році було затримано два злочинні угруповання елітних домушників, з п'яти чоловік і з трьох. В цілому вони примудрилися обікрасти більше 15 елітних будинків в Обухівському, Києво-Святошинському районах", - зазначив начальник прес-служби обласної міліції Микола Жукович.

    Також він додав, що грабіжники крали лише те, що може поміститись в невеличку сумочк. Наприклад, гроші, ювелірні вироби, дорогі годинники та телефони.

    "Сума найбільшої крадіжки в одному з елітних будинків Обухівського району - 19 мільйонів гривень. Частину цієї суми злодії винесли грошима, а частину - ювелірними виробами", - повідомив Жукович.

    Начальник прес-служби також розповів, що кілька років тому до міліції Васильківського району Києва з заявою звернувся громадянин, який стверджував, що з його будинку винесли півмільйона доларів. "Професійні квартирні злодії, як правило, довго готуються, перш ніж залізти в елітний будинок: вивчають психологію охорони, систему безпеки, або навіть домовляються з домашнім персоналом еліти про крадіжку. Ось чому ми радимо наймати нянь, садівників, кухарів і т.д. виключно в агентствах, а не з вулиці", - зазначив Жукович.

    Переважно столичних багатіїв обкрадають їхні ж прислуги та інший домашній персонал. Попри це, власники розкішних маєтків, маючи високі статки, економлять на приладах системи безпеки та й, навіть, на банальних вікнах чи дверях.

    "А елітні домушники і залазять через такі вікна, заходять через двері, або навіть через дах. Як правило, промишляють у вечірній час, коли господарі йдуть кудись на вечірку. А допомагають злодіям високі паркани, за якими ніхто ніколи не побачить, що відбувається в будинку", - додав Жукович.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми