Фінанси. Гроші. Валюта Автор: admin Друкувати

Найкращою валютою 2013 року визнали аргентинський песо

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: аргентинський песо

    Агентство Bloomberg визнало найкращою валютою 2013 року аргентинський песо, який з урахуванням різниці в процентних ставках в 2013 році виріс по відношенню до американського долара майже на 20 %.

    6211_1.jpg

    Згідно з даними агентства, до трійки лідерів увійшли також ізраїльський шекель і китайський RMB, які подорожчали на майже 8 і 7%.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Названі "найсексуальніші" валюти у світі

    У п'ятірку кращих валют світу увійшли національні гроші двох сусідів України - Угорщини та Польщі, які посіли четверте і п'яте місце.

    Угорський форинт за рік посилився на більш, ніж 5 % в той час, як польський злотий - на 4,7 %.

    Cеред кращих валют світу опинилися також євро, датська крона, південно-корейський вон, мексиканський песо і швейцарський франк: їхнє зростання склало від 2,2 до 3,9%.

    З іншого боку найгіршими валютами для інвестицій в 2013 році виявилися японська єна і південно-африканський ранд, які втратили більше 16 %, а також індонезійська рупія подешевшала до долара на 15 %.

    У список найгірших валют також увійшли австралійський долар, турецька ліра, норвезька крона, бразильський реал, канадський долар, чеська крона і колумбійський песо, які втратили від більш 5 % до майже 12 %.

    3958_2.jpg

    Bloomberg в рамках цього дослідження проаналізував вигідність інвестицій в 32 головні валюти світу з урахуванням відсоткових ставок у різних країнах.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми