Фінанси. Гроші. Валюта Автор: Ivasenko Друкувати

Принципи багатства від найвідомішого бізнесмена

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: успіх, Бізнес, гроші, поради бізнесменам, Бодо Шефер

    Бодо Шефер - всесвітньо відомий бізнес-консультант, оратор, успішний бізнесмен, автор 20 популярних книг і практичних тренінгів.


    bodo-shefer-759.jpg

    Керуючи кількома компаніями, Бодо Шефер домігся чималих успіхів у різних сферах діяльності і є визнаним наставником початківців і досвідчених підприємців. Для багатьох заможних людей книги та семінари Бодо Шефера стали навчальними посібниками з фінансових питань і управління своїм часом. Виступи Бодо Шефера допомагають кожній людині самостійно визначити рівень своєї успішності і реалізувати мрії, змінивши свій світогляд.

    Отже,пропонуємо вам основні принципи багатства від Бодо Шефера:

    Принцип № 1 - відкладай по 25% доходу і 50% від понад доходу на окремий рахунок. Згодом інвестуй ці гроші. Банки платять копійки і лише рятують гроші від інфляції.

    Принцип № 2 - Заощаджуй! Тільки економлячи і вкладаючи гроші, можна стати мільйонером за кілька років. Марнотратний спосіб життя рідко веде до зростання добробуту на початку шляху.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно "будувати відносини" з грошима?

    Принцип № 3 - Наша біда - ми погано ставимося до наших грошей. Полюбіть гроші. Не в плані як витратити, а бережіть їх. Притому, ніхто не говорить, що потрібно відмовлятися від задоволень.

    Принцип № 4 - Створіть свій фінансовий план на 7 - 10 років. Визначтеся до чого Ви прагнете і скільки хочете заробляти через рік, два і т.п. Визначтеся що Ви будете робити для цього.

    Принцип № 5 - Мрії не повинні бути дрібними! Мисліть глобально! Мрійте про мільярди і про великий успіх (в кар'єрі, політиці тощо) Великі мрії ділите на невеликі цілі. Послідовно добивайтесь локальних (невеликих цілей), провідних до великої мрії.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мільярдер без мільярду (Інтерв'ю)

    Принцип № 6 - Ваші принципи мислення повинні бути як у мільярдера або мільйонера. Намагайтеся мислити категоріями багатих людей.

    Принцип № 7 - Не бійтеся проблем. Навчіться радіти проблемам і невдачам. Великі цілі народжують часто великі проблеми і труднощі. Вирішуючи проблеми, ми стаємо сильнішими.

    Принцип № 8 - Фінансове благополуччя неможливе, без фінансових обмежень і планування своїх витрат. Фінансова свобода йде через фінансові обмеження.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як почати бізнес з нуля? (Відео)

    Принцип № 9 - Для хороших заробітків потрібні хороші знання. Намагайтеся постійно вчитися, читати, розширювати кругозір. Дурням щастить тільки в казино і то рідко.

    Принцип № 10 - Вам не платять стільки, скільки Ви варті? Ні, якщо Ви працюєте за ці гроші - значить стільки Ви варті. Якщо щось не влаштовує - міняйте роботу, спосіб життя, міняйте себе!



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі
Венчур білдер CLUST оголосив про співпрацю з відомим українським брендом вітамінів і дієтичних добавок Perla Helsa та вихід на ринок Польщі. Тестувати...
Все про автоматичні стратегії Google Ads: ефективність, переваги та недоліки Все про автоматичні стратегії Google Ads: ефективність, переваги та недоліки
У світі онлайн-реклами, де кожна секунда на рахунку, автоматичні стратегії Google Ads виступають як незамінний інструмент рекламодавців, які прагнуть ...
Україна зуміла відновити експорт електроенергії, і за це маємо  дякувати ППО, — Кацуба  Україна зуміла відновити експорт електроенергії, і за це маємо дякувати ППО, — Кацуба
Цієї зими Україна зуміла захистити енергетичну і промислову інфраструктуру, що дозволило відновити експорт електроенергії вже у січні 2024 року. Про ц...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми