Фінанси. Гроші. Валюта, Влада та політики Автор: admin Друкувати

США заблокували до 500 мільярдів долларів РФ

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: США, Росія, Володимир Путін, Барак Обама

    Своїм Наказом від 20 березня 2014 Барак Обама заблокував фінансові операції Російської Федерації, а також активи "Банку Росії" на території США, а так само ті - які можуть надійти на територію США.

    85_1.jpg

    А також звернеться до колег по країнах великої сімки і до азіатських лідерів, з проханням також вчинити з активами Російської Федерації і найближчого оточення Путіна. До слова зберуться вони на наступному тижні не де небудь, а в Гаазі. Дехто вже встиг назвати це зібрання міжнародним фінансовим трибуналом, тому що в банках США та Європи знаходиться мінімум 500 мільярдів доларів належать тільки Російської Федерації і Банку "Росії", не кажучи вже про ресурси фізичних осіб - поплічників Путіна.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін хоче ввести санкції проти США

    Нижче наведені відповідні пункти "Виконавчого Наказу" Обами і офіційну статистику Центробанку Росії, з із зазначенням, що всі ці гроші лежать на рахунках у банках США, Європи, Цінних паперах США, а також рахунках Банку Росії.

    Цитата з сайту Центробанку Російської Федерації:
    4124_1.jpg

    Додамо, що до міжнародних (золотовалютних) резервів країни належать зовнішні активи. Резервні активи повинні бути активами в іноземній валюті та реально існуючими. До міжнародних резервів відносяться тільки високоякісні активи.

    Міжнародні (золотовалютні) резерви Російської Федерації представляють собою високоліквідні іноземні активи, наявні у розпорядженні Банку Росії та Уряду Російської Федерації.

    Міжнародні резерви складаються з коштів в іноземній валюті, спеціальних прав запозичення (СДР), резервної позиції в МВФ та монетарного золота.

    У категорію коштів в іноземній валюті входять готівкова іноземна валюта; залишки коштів на кореспондентських рахунках, включаючи знеособлені металеві рахунки у золоті; депозити з первісним строком погашення до 1 року включно (у тому числі депозити в золоті) в іноземних центральних банках, в Банку міжнародних розрахунків (БМР) і кредитних організаціях-нерезидентах; боргові цінні папери, випущені нерезидентами; кредити, надані в рамках угод зворотного РЕПО, та інші фінансові вимоги до нерезидентів з початковим терміном погашення до 1 року включно. Цінні папери, передані контрагентам в рамках операцій позик цінних паперів, враховуються у складі міжнародних резервів.

    Частина Резервного фонду і Фонду національного добробуту Російської Федерації, номінована в іноземній валюті і розміщена Урядом Російської Федерації на рахунках в Банку Росії, яка інвестується Банком Росії в іноземні фінансові активи, є складовою міжнародних резервів Російської Федерації.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома Натяжные потолки: идеальное решение для вашего дома
Натяжные потолки — это современное и практичное решение для обновления интерьера вашего дома. Они представляют собой полотно, натянутое на металлическ...
Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі Венчур білдер CLUST виводить бренд вітамінів Perla Helsa на ринок Польщі
Венчур білдер CLUST оголосив про співпрацю з відомим українським брендом вітамінів і дієтичних добавок Perla Helsa та вихід на ринок Польщі. Тестувати...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми