Фінанси. Гроші. Валюта Автор: uabiz Друкувати

Зіркові жінки, які найбільше заробили на своїх чоловіках

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Розлучення, аліменти, зіркові розлучення

    Ці жінки, вийшовши заміж, не натішились довгим шлюбом, проте розлучившись, вони отримали мільйони, розкішне життя, купу нерухомості, автопарки та світове визнання. Їхні чоловіки сильно поплатились за свої помилки у шлюбі. Тепер вони довіку згадуватимуть те, як їх "обчистили" ці жіночки.

    1. Хізер Міллс (дружина музиканта Пола Маккартні).

    Хізер Міллс і Пол Маккартні прожили в шлюбі чотири роки. У них є дочка Беатріс. За цей час музикантові доводилось терпіти усіляке від своєї ексцентричної дружини. Вона обзивала його дідусем і виродком., кидала в нього банками з кетчупом, трощила меблі у їх будинку. Врешті Пол не став терпіти і виставив дружину за двері. Міллс нанесла удар у відповідь. Вона погодилась на розлучення, за умови того, що Маккартні заплатить їй "відкупні" у розмірі 178 мільйонів доларів. Навіть для мільярдних статків Пола ця сума була захмарною. Проте довелось змиритись. Він заплатив їй 178 мільйонів євро, тобто по 5184 долари за кожну годину, прожиту в їхньому шлюбі. Також 11, 8 млн євро перерахують у спеціальний фонд нерухомості, а ще 3 мільйони в рік виділятимуть на прислугу.

    3580d6ac5e5651b15d206cc39ac0.jpg

    2. Івана Трамп (дружина мільярдера Дональда Трампа).

    1_30_13082_1305551412.jpg

    Знаменитий мільярдер Дональд Трамп дорого поплатився за те, що зрадив Івану з фотомоделлю Марлою Мейплс. Жінка всіляко намагалось зберегти свій шлюб, проте це бажання не вдалось втілити. Тоді вона обдерла Трампа, мов липку. Івана відсудила в нього значно більшу суму, аніж була передбачена шлюбним контрактом. 20 мільйонів доларів, ранчо в Коннектикуті вартістю в 14 мільйонів і ще 5 мільйонів на його утримання, право на користування величезним фамільним маєтком Трампів в Палм-Біч, а також кілька сотень тисяч щомісячних аліментів.

    untitled.jpg

    3. Юлія Лещенко (дружина актора та шоу-мена Гаріка Харламова).

    За три роки шлюбу, ця білявка ніде не вчилась, і ніде не працювала. Проте Лещенко звикла до розкішного життя. Відтак, коли зайшла мова про розлучення, вона вирішила взяти від свого чоловіка все, що тільки можна. Юлія претендує через суд на половину майна Харламова. Також жінка вимагає щедрі "відкупні". Як повідомив адвокат актора, спочатку вона хотіла отримати 270 мільйонів рублів. Проте немає жодних доказів, що за два роки, спільно прожиті разом, він заробив 540 мільйонів. Тому цю вимогу Лещенко суд не задовольнив. Подейкують, що вона має отримати всього 5 мільйонів рублів "відкупних".

    harlamov_29.jpg

    4. Людмила Путіна (дружина Президента Росії Володимира Путіна).

    Президент Росії Володимир Путін у своїй податковій декларації за 2012 рік вказав, що володіє квартирою в Санкт-Петербурзі площею 77 кв м, а також земельною ділянкою у Московській області площею 1500 кв м і гаражем площею 18 кв м, також він має квартиру площею 153,7 кв м і гаражне місце. У власності ж Людмили Путіною, згідно з її податковою декларацією, нічого немає. Відтак, екс-дружина Путіна може претендувати на половину майна, спільно надбаного протягом шлюбу. Також жінка може отримати автомобіль від свого екс-чоловіка. Адже у його автопарку є три автівки: "ГАЗ" і "Нива", а також автомобільний прицеп "Скіф".

    84798d01-18a5-4713-bef7-af96bc0c70be_mw1024_n_s.jpg

    5. Світлана Колесник (перша дружина Президента України Віктора Ющенка).

    Після розлучення з Віктором Ющенком, Світлана Колесник отримала в подарунок за спільно прожиті роки, розкішну віллу в елітному селі під Києвом. Вартість однієї сотки землі в цьому районі - 4 тисячі доларів. А обійстя Колесник займає аж цілих 25 соток. Світлана є дуже набожною жінкою, тому в себе на подвір'ї вона спорудила невеличку церкву.

    acu4o.jpg

    euk68g.jpg



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми