Фото Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

5 "жирних" новинок автосалону в Лос -Анджелесі (Фото)

  • Джерело: forbes.ru.  → Ключові теги: авто

    Нещодавно в Лос-Анджелесі відкрилася для широкій публіці щорічна автомобільна виставка LA Auto Show.

    На автошоу покажуть ряд абсолютно нових моделей, наприклад жваву модель Mercedes - Benz з відеогри, компактний кросовер від Porsche.

    За підсумками перших днів заходу, Forbes вибрав найгучніші прем'єри LA Auto Show - як автомобілі, які найближчим часом надійдуть у продаж, так і приголомшливі концепт-кари.

    1.Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo

    mers.jpg

    ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Огляд нового Subaru Legacy

    Цей Mercedez-Benz спочатку існував, як модель у відеогрі Gran Turismo 6, яка виходить в грудні цього року. Німецькі інженери вирішили "оживити" автомобіль і представити його в єдиному екземплярі на автошоу в США.

    2.Porsche Macan

    porsh.jpg

    Компанія Porsche представила свій найменший кросовер - Porsche Macan. Міський позашляховик зроблений на одній платформі з Audi Q3 і має схожі гарабітам (довжина - 4681 мм, ширина -1923 мм, висота - 1624 мм).

    У США ціни Мacan S починаються з $ 49900

    3.Honda FCEV

    honda.jpg

    Honda здивувала в Лос-Анджелесі концептом водневого автомобіля, який, як очікується, надійде в серійне виробництво в 2015 році.
    Новинку відрізняє футуристичний дизайн (особливо ефектна задня частина корпусу і закриті колісні арки). Але головною особливістю автомобіля стало те, що всі компоненти силової установки розташувалися в підкапотному просторі.

    4.Range Rover Long Wheelbase Autobiography Black Едітіон

    rendzh.jpg

    Назва цього автомобіля непрозоро натякає на головна відмінність моделі від попередників: Range Rover став довшим на 20 см. Зайві сантиметри віддані пасажирам задніх сидінь: місця для ніг стало на 186 мм більше. Примітно, що тепер замість заднього дивана можна встановити два крісла, розділених центральною консоллю.

    5.Jaguar F-Type Coupe

    yaguar.jpg

    Нове купе від Jagua, представлене на автосалоні, конструктивно повторює родстер F-Type Convertible тієї ж марки, який показали рік тому в Парижі. Зовні він відрізняється тільки наявністю жорсткої даху.

    Продажі Jaguar F-Type Coupe почнуться в березні 2014 року. Версія R Coupe буде коштувати близько $ 137 000.

    Нагадаємо, "Бізнес" раніше публікував, що в Дубаї показали Rolls Royce з діамантами



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми