Фото, IT технології та телекомунікації Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

7 новинок, які слід чекати від Apple в 2014 році (ФОТО)

  • Джерело: vk.com.  → Ключові теги: Apple, гаджети

    Дебют нових смартфонів iPhone і планшетів Ipad в 2013 році знову продемонстрував, що користувачі готові, як і раніше шикуватися в чергу за "яблучними" новинками. Відданість шанувальників не раз послужила компанії добру службу. Тепер же всі погляди користувачів спрямовані на 2014 рік.

    aiaijpg.jpg

    iPhone з великим екраном

    aifon.jpg

    "Планшетофони" - телефони з великими екранами - стають все більш і більш популярними на ринку. Але Apple, до цих пір навмисно відмовляється від вже традиційних в Android- екосистемі 5-дюймових панелей. Є думка, що смартфони з 4 -дюймовими екранами виглядають вже так модно. Багато хто чекає, коли ж Apple, випустить власний "Планшетофон".

    Інсайдери говорять, що в надрах Apple є розробка фаблета, пристрій майже готовий і скоро повинен відбутися його анонс.

    Відомо, що в Apple, дорожать своєю репутацією і довірою покупців, тому якщо вони вирішать випустити "Планшетофони", то тільки після того, як сумнівів не залишиться - користувачам це дійсно потрібно. Крім того, головна гордість компанії.

    12,9 -дюймовий IPad

    epl12.jpg

    За даними обізнаних джерел, в 2014 році компанії Apple представить нову модель IPad з 12,9 -дюймовим дисплеєм. Планшет із збільшеним екраном складе конкуренцію ультрабукам, пропонуючи більш компактний розмір і вагу, більш тривалий час автономної роботи та зіставний для повноцінної роботи дисплей.

    В цілому, збільшення розміру екрану могло б бути логічним кроком з боку Apple. Яблуко вже збільшила РК- панель iPhone до 4 дюймів з 3,5 дюймів, а планшетні комп'ютери так і зупинилися на позначці 9,7 - дюймів. Можливо, що прийшов час для наступного збільшення.

    Правда, зміна розміру екранів буде пов'язане і з збільшенням роздільної здатності. А це, в свою чергу, знову призведе до необхідності переробляти під нього всі програми.

    За останніми даними, 12,9 -дюймовий IPad, що підтримує новомодний формат 4K, вийде в традиційний період оновлення продуктової лінійки Apple, тобто в жовтні. Нагадаємо, нинішній 9,7 -дюймовий IPad Air має роздільну здатність 2048х1536, тобто укладається в стандарт 2K.

    Нові Ipod Touch

    aipodjpg.jpg

    Всупереч очікуванням, компанія Apple не представила нові версії плеєра IPod Touch одночасно зі смартфонами iPhone 5s і 5с. Більше того, схоже, що компанія свідомо допустила падіння продажів Touch: переваги користувачів все сильніше схиляються на користь смартфонів з сенсорними екранами. Чи є сенс випускати Ipod Touch 6G ? Можливо. Хоча, злі язики кажуть, що Apple, взагалі планує відмовитися від плеєрів з сенсорним екраном.

    MacBook Air з дисплеєм Retina

    eplmak.jpg

    Ультратонкі ноутбуки MacBook Air наступного покоління можуть бути оснащені дисплеєм Retina. Дебют оновлених машин очікується в другій половині 2014 року. Нововведення може позначитися на ціні моделей в бік її збільшення.

    Інформація з'явилася незабаром після того, як з'явилися повідомлення про оновлення MacBook Pro з дисплеями Retina - Apple прийняла рішення зробити апгрейд процесорів, одночасно знизивши ціну на машини.

    За даними джерела, в 2013 році американський виробник планують кардинально модернізувати лінійки "яблучних" ультрабуків. Користувачі нових версій комп'ютерів отримають Retina - екрани на всіх моделях пристроїв, покоління а також доступ до обчислювальних потужностей процесорів Intel нового.

    Варто відзначити, що разом з чіпом покращиться і графічна підсистема, що позитивно позначиться на продуктивності Retina MacBook Air, які мають надвисоку роздільну здатність.

    4K - монітор Thunderbolt Display

    eplmon.jpg

    Чутки про те, що Apple, планує випустити лінійку моніторів Thunderbolt Display, оснащених надчітким дисплеєм класу Retina, йдуть з червня 2013 року. У рамках конференції WWDC компанія представила продуктивну робочу станцію Mac Pro, що отримала підтримку роздільної здатності 4K.

    Для Apple, справа честі випустити фірмовий пристрій виведення зображення для новоспечених володарів надпотужного десктопа. Тим більше, що останній раз каліфорнійський гігант оновлював монітор в 2011 році.

    Apple TV четвертого покоління

    epltv.jpg

    У 2014 році очікується дебют четвертого покоління телеприставки Apple TV, яка перебереться на апаратну платформу А7. Модель Apple TV 3G дебютувала в березні 2012 року. Пристрій дозволяє передавати фільми, телепередачі і фотографії через Wi -Fi на екран телевізора. Цифровий контент може транслюватися через Інтернет, з комп'ютера або iPhone, IPod Touch, IPad або Mac в потоковому режимі.

    На відміну від попередньої версії, яка здатна виводити на зовнішній екран відео 720p, Apple TV 3G підтримує дозвіл до 1080p. В основі гаджета лежить процесор A5, знайомий по таких продуктах, як iPhone 4S, IPad 2 і IPod Touch 5G, в якому відключено одне ядро. У березні вийшла друга модифікація Apple TV 3G на базі вдосконаленого процесора A5.

    Під контролем компанії Apple знаходиться більше половини світового ринку споживчих телевізійних приставок, які підключаються до ТБ для трансляції потокового відео і доступу до різних розважальних сервісів. Вихід Apple TV 4G дозволить компанії зміцнити домінуюче становище на цьому ринку.

    iWatch

    eplvotch.jpg

    Яблуко продовжує політику "напустити туману" перед випуском, і неважливо чого , і тому новий годинник iWatch поки існує лише у вигляді маси чуток, витеклих даних і інших рідко підтверджених офіційно новин.

    Проте інсайдери називають презентацію смарт-вотч неминучою, а особливо з урахуванням того, що Яблуко продовжує і продовжує реєструвати трейдмарк iWatch в різних країнах світу останні тижні. Марка вже зареєстрована в Росії, в Ямайці, заявки подані в Тайвані, в Мексиці, Індії і в Туреччині - в цілому вже дев'ять країн, не рахуючи тих, де бренд вже зареєстрований.

    Вважається , що у "розумному" годиннику Яблука буде датчик для читання відбитків пальців. За деякими даними, годинник працює на IOS, і максимальний час життя від одного заряду становить два дні при мінімальному використанні. Що, звичайно, невеликий показник, як для годинника.

    Нагадаємо, раніше "Бізнес", що за рік Apple поглинув 15 компаній



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми