Фото, Транспорт та авто Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Новий Range Rover вилікував хронічні хвороби та "похудав" на пів тони (Фото)

  • Джерело: rbc.ru.  → Ключові теги: Range Rover, авто

    Новий позашляховик Range Rover відкинув років на десять своїх побратимів з попереднього покоління. При невеликій різниці у віці на його тлі, вони стали виглядати, як команда ветеранів футболу поруч зі складом молодіжної збірної.

    rendzh1.jpg

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Range Rover Evoque - лучший женский автомобиль 2012 года

    Range Rover четвертого покоління зберіг класичні обриси і зухвалий характер, скинув 420 кг, і став менш ненажерливим і більш швидким.

    rendzh2.jpg

    Хоча, треба зауважити, незважаючи на його гоноровість, управляти ним легко - він готовий слухняно робити те, що спочатку й вимагається від будь-якого автомобіля - їхати.

    Якщо ви раптом потрапите в ситуацію, з якою рідко стикаються власники машин вартістю від 4 млн, то і тут Range Rover не підведе.

    Автомобіль сам визначить, куди ви його загнали - в болото, в пісок, на слизьке каміння, - і буде рятувати вам життя, підлаштовуючись під ситуацію і субстанцію під колесами.

    rendzh3.jpg

    У Range Rover з'явилась можливість збільшити дорожній просвіт з 220,5 мм до 401 мм допоможе швидше подолати цю безглузду ситуацію і повернути вас на більш легкий шлях до продуктового.

    Range Rover - машина повна дизеля (з двигуном 4,4 V8) або бензину (з 3,0 V6 / 5,0 V8). Машина, яка начебто вилікувала свої хронічні захворювання, та адреси цілодобових сервісів зберігати в пам'яті навігатора більше немає необхідності.

    rendzh4.jpg

    Range Rover - машина, яка стала більше за всіма параметрами (4999х2073х1835 мм), але не стала менш повороткість і гірше керованою.

    Range Rover - машина, яка зі службового авто футболістів і поп-зірок стала повноцінним позашляховим седаном для ділових людей, що цінують не тільки мішуру, а й застарілі цінності начебто комфорту і безпеки.

    rendzh5.jpg

    Нагадаємо, раніше "Бізнес" писав про рейтинг найбезпечніших автомобілів.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми