Фото, IT технології та телекомунікації Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

П'ять найкращих смартфонів 2013 року (Фото)

  • Джерело: rbc.ru.  → Ключові теги: фото, гаджети, смартфони

    П'ять найвідоміших смартфонів року, що минає.

    Sony Xperia Z1

    coni.jpg

    Якщо і дорікати смартфонам на Android у невиразному дизайні моделей, то тільки не новому флагману від Sony. П'ятидюймовий Xperia Z1 дуже елегантному корпусі. Міцне загартоване скло покриває не тільки екран, але і задню панель, роблячи телефон однаково стильним в буквальному сенсі з обох сторін.

    Але головна фішка Xperia Z1 - це навіть не дизайн, не якість збірки, і не найвища продуктивність. Sony- це один з небагатьох представників водонепроникних гаджетів в СНД.

    Nexus 5

    neksus.png

    Компанія Google, хоч і є розробником Android, під управлінням, якої працюють смартфони провідних світових виробників, але вона не упускає можливість випускати гаджети і під власним брендом. Nexus 5, створений у партнерстві з компанією LG, - це з вигляду суворий і досить компактний, незважаючи на 5 -дюймовий Full HD- екран, смартфон. Всередині - новітнє залізо, включаючи чотирьохядерний процесор, 4 Гб оперативної пам'яті і модулі всіх сучасних стандартів зв'язку.

    Одна з найважливіших функцій в новому Nexus 5 - фантастичне голосове керування, інтегроване в оновлений сервіс підказок Google зараз. На зло прихильникам теорії змови смартфон збирає всі доступні дані про свого власника, включаючи місце розташування, смаки, звички, улюблені сайти, дозволяючи формувати більш якісні підказки і краще відповідати на запитання.

    Nokia Lumia 1020

    nokiya.jpg

    Самі по собі смартфони на Windows Phone 8 поки не дуже поширені, і сам факт наявності цієї новаторської ОС можна вважати унікальною фішкою, так само як і яскравий, виразний дизайн останніх моделей Nokia. Але у Lumia 1020 є ще один козир, здатний залишити конкурентів далеко позаду. Це камера з роздільною здатністю 41 Мп.

    Якщо говорити про голі цифри, то за дозволом зйомки Lumia 1020 вдвічі перевищує Sony Z1. На ділі це означає, що із знятих без особливого прицілу кадрів можна вирізати невеликі фрагменти, які залишаться чіткими. З недоліків тут лише відносно повільне збереження таких знімків.

    YotaPhone

    iota.jpg

    Вперше цей смартфон з двома екранами був представлений російською компанією Yota Пристрої ще восени минулого року.

    Сама ідея використовувати замість задньої кришки дисплей, подібно до тих, що встановлюються на електронні книжки, досить оригінальна й має великий функціонал. Насамперед, що логічно, на YotaPhone дуже зручно читати книги - очі від такого екрана майже не втомлюються, а заряд батареї і зовсім витрачається тільки при гортанні сторінок.

    З тієї ж причини дуже зручно слідкувати на цьому екрані за повідомленнями - пошта, SMS , новинні стрічки соціальних мереж - усе це оперативно з'являється на другому дисплеї. Немає більше необхідності включати основний екран, а в Yota підрахували, що для перевірки оновлень середній користувач робить це кілька сотень разів за день.

    iPhone 5S

    aifon.jpg

    З випуском кожного нового покоління iPhone компанії Apple, завжди вдавалося залишати конкурентів далеко позаду за рахунок оригінальних , унікальних і дуже якісно виконаних рішень.

    Одна з головних фішок iPhone 5S - вбудований в кнопку Home датчик відбитку пальців сенсорний ID . Одним лише дотиком тепер відбувається розблокування та оплата покупок в App Store. Обдурити захист не вийде, навіть встановивши сенсорний ID з іншого телефону - кожен датчик пов'язаний з процесором того смартфона , де був спочатку встановлений.

    IPhone 5S вперше отримав 64 - розрядний процесор, який збільшив і без того високу швидкість роботи смартфона. Не в останню чергу завдяки йому iPhone вміє знімати відео з частотою 120 кадрів в секунду, дозволяючи його власнику стати оператором повільний рух. Стрибки і інші динамічні сцени будуть відмінно виглядати в сповільненій зйомці.

    Нагадаємо, раніше "Бізнес" писав, що LG випустила смартфон з корпусом, що відновлюється після подряпин



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми