Фото Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Що нового в новій операційній системі Android 4.4 KitKat? (Фото)

  • Джерело: forbes.ua.  → Ключові теги: Android, Android Kit Kat, новинки, смартфони

    Нещодавно Google презентувала нову версію операційної системи для мобільних пристроїв - Android 4.4 KitKat .

    kat.jpg

    Першим пристроєм на цій платформі став флагманський смартфон Google-Nexus 5. Однак, як заявляє компанія, Android 4.4 зможе працювати зі смартфонами і планшетами попередніх поколінь.

    Платформа вимагає всього 512 МБ оперативної пам'яті, а значить вона потенційно сумісна з більш ніж 1 млрд старих пристроїв.

    Ця особливість дуже важлива для Google. На ринках, що розвиваються, таких як Бразилія, Індія, Індонезія і Мексика, продаж Android-смартфонів щорічно збільшується втричі.

    a_spik1.jpg

    Покращене голосове керування. Користувачеві доведеться менше торкатися екрану , якщо йому потрібно буде швидко знайти інформацію в інтернеті , відправити текстове повідомлення або, наприклад, включити відтворення музики. Досить вимовити фразу "Оk,Google", а потім подати голосом потрібну команду.

    a_pl2.jpg

    Повноекранне зображення обкладинок альбомів і кнопок управління плеєром на екрані блокування. При прослуховуванні музики або під час потокової трансляції фільмів зі сматрфона на медіаплеєр Google Chromecast на екрані блокування буде зображення обкладинка альбому або постер фільму. Крім того , на екран виводяться елементи управління плеєром - кнопки відтворення / паузи і перемикання композицій.

    a_p3.jpg

    Удосконалені контакти. Android KitKat по-новому сортує список пріоритетних контактів залежно від того , з ким користувач спілкується найчастіше. Прямо зі списку контактів тепер можна шукати додаткову інформацію про компанії. Крім того, до списку додається інформація з сервісу Google АППС.

    a_4.jpg

    Усмішки. Приємна дрібниця: в стандартну клавіатуру Android розробники Google додали панель смайлів.

    a_5.jpg

    Підтримка хмарного друку. Платформа Android KitKat підтримує "хмарний" друк . Щоб ця функція працювала , принтер повинен бути підключений до сервісів Google Cloud Print або HP ePrint.

    a_7.jpg

    Визначення і підрахунок кроків . Спеціальні алгоритми обробляють дані акселерометра, завдяки чому фітнес-програми можуть розпізнавати, йде користувач, біжить або піднімається сходами.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найпопулярніші Android-смартфони України



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми