Індустрія та великий бізнес Автор: uabiz Друкувати

10 найбільших помилок підприємців-початківців

  • Джерело: blognews.am.  → Ключові теги: Малий бізнес, бізнесмен, поради бізнесменам

    Кілька практичних прийомів для того, аби впевненіше вести свій бізнес.

    1432593_chace_christopher_crawford_pic.jpeg1. Прагнення зберегти орендну плату на низькому рівні.

    Ключ з успіху - збереження витрат низькими, правильно? Неправильно. Іноді варто заплатити велику оренду, якщо це дозволить знайти більше клієнтів, якщо це поліпшить імідж і додасть впевненості, якщо це допоможе залучити хороших працівників і спростить взаємодію з постачальниками. У роздрібній торгівлі вибір приміщення може визначити успіх або провал. 

    2. Найм на роботу когось, кого ви знаєте і кому ви довіряєте.

    Компетентність більш важлива. Бажання взяти на роботу знайомих різко звужує список людей, з яких ви будете обирати. При цьому ті, хто залишаться за бортом, можуть бути більш кваліфікованими. Також, часто буває важко керувати друзями і родичами, так що, не наймайте їх, якщо ви не зможете їх потім звільнити.

    3. Купівля вживаного обладнання, щоб знизити витрати.

    Іноді це допомагає, але частіше - ні. Наприклад, купівля вживаної вантажівки, що проїхала 100 тис. миль, гарантує, що ви витратите дорогоцінний час і гроші, займаючись її ремонтом. Замість цього ви могли б зайнятися своїми клієнтами.

    4. Збереження цін на "розумному" рівні, щоб залучити більше клієнтів.

    Як щодо того, щоб встановити ціни, які дозволять вам робити гроші? Багато підприємців недостатньо думають про витрати. Наприклад, їм раптом потрібно найнятипрацівника, і через занадто низькі ціни, компанія не отримає прибутку після того, як заплатить йому за роботу. Це викликає ланцюгову реакцію: проблема з припливом готівки, проблема з прибутком, підвищена напруга. Можливо, найбільша помилка - думати, що всі проблеми будуть вирішені, якщо залучати більше клієнтів за допомогою низьких цін.

    5. Економити гроші на професійній раді.

    Немає нічого дорожчого, ніж дешевий адвокат або бухгалтер. Ви не отримуєте того, за що ви не платите - в даному випадку, за професійну пораду.

    6. Вважати кредит останнім кроком, на який можна піти.

    Насправді, іноді краще позичити гроші і зробити все правильно, ніж просто зробити все неправильно. Позика грошей - не обов'язково дурний, безвідповідальний або необачний крок. Але він може бути таким. Весь фокус у тому, щоб розуміти, в чому різниця.

    7. Завжди вибирати банк, з яким ви вже співпрацювали.

    Це не завжди може добре спрацювати. Знайдіть компетентного, досвідченого бухгалтера і попросіть, щоб він допоміг вам у пошуку банку, який зацікавлений у роботі з малим бізнесом.

    8. Думати, що ви все знаєте про свою рекламу.

    Дуже важливо знати, чи працює ваша реклама, і ви, звичайно, повинні спробувати з'ясувати, чи так це, але це може бути дуже важко. Чому? Справа в тому, що навіть при спробі відстежити свої результати, легко отримати недостовірну інформацію. Люди можуть сказати, що звернулися до вас під впливом вашого рекламного оголошення, але насправді вони можуть самі не знати, що ними керувало. Тому визнайте, що неможливо знати все, що ви хотіли б, але це не означає, що треба перестати намагатися.

    9. Справедливість щодо працівників.

    Взагалі, так і треба чинити - справедливо. Але що таке справедливість? Чи справді справедливо звільнити когось після двох місяців праці тому що ви усвідомили, що зробили помилку при прийомі на роботу? Або ж справедливо дати попрацювати невідповідному працівнику ще місяці чотири, і дозволити страждати вашим клієнтам, іншим підлеглим і вашому банківському рахунку?

    10. Сліпа любов до свого продукту.

    Так, звичайно, його необхідно любити. Але чудова якість продукту не компенсує поганих рішень у маркетингу, управлінні або фінансах. Бути успішним підприємцем означає бути компетентним.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми