Індустрія та великий бізнес Автор: profi Друкувати

7 "таємниць" мови тіла, які зроблять успішними бізнес-переговори

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: бізнес, переговори, психологія, мова тіла, жести

    Мова тіла і невербальна комунікація мають великий вплив на ваше професійне життя. "Одна з найважливіших речей у бізнесі - це враження, яке ви створюєте на ділових людей", - зазначає Еліот Хопп. Спеціалісти пропонують дізнатися про 7 секретів мови тіла і психологічної поведінки, які допоможуть під час ділових переговорів.

    llooppuuyytffdsd5543.jpg

    1. Поза

    За словами експерта , люди складають свою думку про інших за перші чотири секунди. Для забезпечення успіху на бізнес-зустрічі, потрібно йти з рівною поставою і розправленими плечима .

    2. Потиск руки

    Дотик відіграє важливу роль у мові тіла. Якщо зробите його "не так" - отримаєте звільнення або відмова в угоді , або ж навпаки - візьмете "верх " у бізнес-операції. Пам'ятайте важливу річ: не тримайте в руці, якою вітаєте людей, напій. Люди відчуватимуть холодну, вологу руку. Це залишить погане враження про вас.

    3. Дотики

    Ніколи не торкайтеся до вашого обличчя. Цей жест свідчить про обман, нещирість і недовіру .

    4. Тональність

    Тон вашого голосу складають більшу частину невербальної комунікації . Ніколи не підвищуйте голос, коли намагаєтеся переконати людину в чомусь. Навпаки, говоріть спокійно та виважено. Крім того, звертайте увагу - якщо людина намагається обдурити вас, вона підвищує голос в кінці речення .

    5. Одяг

    Червоний і жовтий - кольори влади, тому будьте обережні при їх виборі. Вони можуть виразити як вашу впевненість, так і зверхнє ставлення .

    6. Почуття вразливості

    Подивіться в якому стані ручка і окуляри вашого колеги або клієнта. Як він тримає портфель або книгу? Спостерігайте за його поведінкою, це дасть відповідь - як людина на переговорах.Коли ми відчуваємо себе вразливими, ми захищаємо область шиї . Коли інша людина відчуває себе невпевнено, вона намагається захиститися - тримає книгу або папір перед грудьми або торкається ними шиї.

    7. Положення стоячи

    Якщо ви хочете домогтися найкращого взаєморозуміння з ким-небудь, зробіть маленький крок вліво, щоб ваш праве око знаходився прямо навпроти правого ока вашого співрозмовника. психологи стверджують, що 75 % людей відчувають себе більш комфортно, коли стоять праворуч від співрозмовника .



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми