Індустрія та великий бізнес Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Ахметов збирається підкорювати Азію

  • Джерело: delo.ua.  → Ключові теги: Ахметов, бізнес, Китай

    Генеральний директор машинобудівного холдингу " Гірські машини" Євген Ромащин, що належить Рінату Ахметову, планує підвищити продаж свого устаткування на азійському ринку за рахунок виходу на Китай та Індію, а також завдяки співпраці з В'єтнамом.

    ahmetov.jpg

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахметова можуть витіснити з енергоринку

    За його словами, протягом 2014 очолювана ним компанія має намір активно заявити про себе в першу чергу в Індії.

    Зараз йде підготовка до відкриття представництва в цій країні , і в наступному році компанія розраховує на перші продажі гірничошахтного обладнання на індійському ринку.

    Інтерес компанії до індійського ринку продиктований неабиякою мірою тим , що в цій країні немає власних виробників гірничошахтного техніки.

    Ромащин також зазначив, що зараз компанія активно шукає партнерів на ринку Китаю - експансія на ринок цієї країни потребуватиме локалізації виробництва.

    "Зараз про перспективу продажів у наступному році в Китаї говорити поки рано. Однак ми маємо намір форсувати цей процес, оскільки пізніше таких сприятливих умов для нас може і не скластися ", - сказав він.

    Відзначимо, що в поточному році в машинобудівній компанії Ахметова припускають зберегти випуск продукції на рівні 2012 -го , але очікують деякого зниження продажів "у зв'язку з 15 % падінням світового ринку.

    Нагадаємо, раніше "Бізнес" писав, що Ахметов буде єдиним постачальником енергії до ЄС.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми