Індустрія та великий бізнес Автор: admin Друкувати

Інформаційний бізнес сім'ї Януковича перейде до Віталія Кличка ?

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: ВЕТЕК, UMH group, Сергій Курченко, Віталій Кличко, Удар

    Джерела, близькі до "ВЕТЕК-медіа", повідомляють, що представники власника компанії Сергія Курченка ведуть переговори щодо подальшої долі медіахолдингу UMH group (Український медіа холдинг).

    1294_1.jpg

    Зокрема стверджується, що представники "ВЕТЕК-медіа" пропонують політичній партії УДАР Віталія Кличка взяти в оренду чи купити холдинг UMH group.

    "Переговори ведуться, вони фактично на фінішній прямій", - повідомляє джерело "ЕспресоTV" в компанії ВЕТЕК-медіа.

    Зазначається, що представники політичної партії начебто цікавляться перш за все діловими проектами, а також порталами bigmir та i.ua. Як стверджує джерело, сторони поки не розуміють, що робити з розважальними проектами, які були прибутковими у бізнесі колишнього засновника і президента UMH group Бориса Ложкіна. Окремо начебто ведуться переговори про газету та сайт "Коментарі", у яких може бути не зацікавлена політична партія.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курченко купив UMH Group за позичені гроші

    Щодо форми співпраці, то говориться про оренду з правом викупу. Водночас, як стверджує джерело, сума оренди, що обговорюється, мізерна і навряд чи може вважатися реальною бізнес-угодою.

    У прес-службі UMH group цю інформацію коментувати відмовились, посилаючись на те, що такі перемовини можуть вести виключно акціонери "ВЕТЕК-медіа".

    Нагадаємо, "ВЕТЕК-медіа" управляє портфелем із понад 50-ти брендів в Інтернеті, радіо і пресі на ринках України та Росії. У портфель компанії входять такі бренди, як Forbes, Vogue, Кореспондент, Теленеделя, I.ua, Bigmir.net, Football.ua, Ретро FM, Наше радіо, Європа Плюс, Авторадіо, Аргументи і Факти, Комсомольська правда в Україні та інші.

    Також нагадаємо, що Сергія Курченка вважають найближчим оточенням Віктора Януковича та найближчим другом сина екс-президента.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми