Індустрія та великий бізнес Автор: Ivasenko Друкувати

Найкращий вік для започаткування власного бізнесу?

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: бізнес, історія успіху, поради бізнесменам

    Напевно кожен з тих людей, хто планує почати власний бізнес замислювався, який же вік є найоптимальнішим для цього.

    slide_catchingup.jpg

    Отже, спробуємо розібратись в цьому питанні.

    1. Відкрити свій бізнес у віці від 1 до 10 років

    При правильному вихованні, коли дитина вважає бізнес грою, а його батьки прекрасно розуміють, що завдяки подібній грі він може набути навичок, які знадобляться йому потім протягом усього його подальшого життя. Головне пам'ятати, що гроші дитина повинна заробляти чесно, тільки тоді з подібних занять буде хоч якийсь результат.

    Голландець Райан Росс став мільйонером у 8 років, а свої перші гроші він заробив в 3 роки організувавши на задньому дворі свого будинку курячу ферму. Але основний капітал йому принесла проста ідея, що беручи за стрижку газону 20 доларів, 5 він може залишати собі, віддаючи 15 тому, хто буде стригти цей самий газон. Зараз у молодого Райана чотири компанії, він займається інвестиціями в нерухомість, а його капітали невпинно зростають з кожним днем все більше і більше.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтернет-торгівля: історія успіху eBay (Відео)

    2 . Відкрити свій бізнес у віці від 10 до 20 років

    У цієї вікової групи головна перевага - покупці, готові віддавати свої кишенькові гроші за все, що завгодно, а кажучи простіше - їх товариші по навчанню по школі або інституту. Тому ідеальним для цього віку є бізнес з перепродажу чогось або з виготовлення та продажу недорогих, але потрібних одноліткам речей. Крім того, останнім часом з'явилася прекрасна можливість почати заробляти в Інтернеті, який не терпить ні вікових, ні мовних, ні якихось ще обмежень.

    Кевін Хем - син бідних емігрантів, під час навчання в коледжі захопився Інтернетом, дуже скоро зрозумівши, які перспективи обіцяє перепродаж доменів. Почавши з 2-3 доменних імен, вже через кілька років він залишив навчання. У 2000 році всього лише за три місяці він купив і перепродав 10.000 доменів. В даний час його капітал оцінюється в 320 мільйонів доларів, ну а ціну належних йому доменів не знає ніхто, так як її практично неможливо підрахувати, і цілком можливо, вона вимірюється багатьма мільярдами.

    3 . Відкрити свій бізнес у віці від 20 до 30

    Перевага цього віку в тому, що ви відчуваєте і знаєте все - самі модні, сучасні та актуальні тенденції ринку, а тому зможете вибрати справу, яка принесе в самому найближчому майбутньому відчутний дохід. Крім того, ви прекрасно можете поєднувати свій бізнес з навчанням. І неважливо, де ви вчитеся - в інституті, вдома вечорами, або в ході постійної найманої роботи. Головне, що кожен ваш крок буде наближати вас до вашої мети - стати мільйонером, і тому, чим більше сил ви докладете (сила і енергія - головна перевага цього віку), тим більшого успіху досягнете.

    Навіть не будемо наводити приклади , а назвемо лише одне ім'я: Білл Гейтс, як яскравий приклад людини, яка до 30 -річного віку встигла не просто заробити свій перший мільйон, але й стати одним з найбагатших людей світу.

    4. Відкрити свій бізнес у віці від 30 до 40 років

    Саме в цьому віці люди, вперше розчаровуються в роботі на "систему" ​​або "роботодавця", накопичують достатньо сил і рішучості, щоб кинути свій звичний уклад життя і почати все спочатку. Правда, вони не завжди плескають за собою дверима в один момент, а, як правило, ретельно готують свій перехід у світ бізнесу, вибираючи ідею, визначаючи стратегію і враховуючи всі можливі ризики. Зате потім вони вистрілюють як феєрверк, на здивування тим, хто не знав, якою ціною далося їм подібне рішення.

    5 . Відкрити свій бізнес у віці від 40 до 50 років

    Статистка показує, що 60% найуспішніших людей світу почали свою справу саме в цьому віці, вдало поєднавши запал і безстрашність ще минулої молодості з досвідом, розважливістю і знаннями неухильно наступаючої зрілості. І нехай багато хто з них не отримав місця в списку сотні найбагатших людей планети, грошей у кожного з них достатньо для того, щоб заможними себе відчувало ще кілька поколінь їхніх сімей.

    6 . Відкрити свій бізнес у віці від 50 до 60

    Багатьох, хто зайнявся бізнесом у цьому віці, примусили до цього обставини, серед яких найбільш частим є втрата роботи. Спершу подібна подія сприймається справжньою трагедією, але незабаром, людина раптом розуміє, що знайшла свободу, про яку так довго мріяла, і тепер може дозволити собі щось нове - незвичайне і хвилююче. Результатом цього, як правило, стає моральний і матеріальний успіх.

    Олександр Сидорчук, професор з України, позбувся роботи через несподіване закриття вузу, в якому він викладав останні 20 років. Опинившись практично без засобів до існування, він скористався найціннішим, що у нього було - своїми знаннями, і незабаром завдяки інвесторам відкрив швидко розвинуте комбінат з виробництва виробів з базальту, ставши його беззмінним директором. Вже через півтора року він заробив свій перший мільйон і зумів залишити за собою майже 40 % акцій створеної ним компанії.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 найавторитетніших компаній світу

    7 . Відкрити свій бізнес у віці від 60 до 70

    Психологи називають цей вік самим блаженним часом у житті людини. А крім того, саме в цьому віці у кожного з'являється шанс втілити в життя мрію, реалізацію якої він не міг дозволити собі раніше. Тому можете не сумніватися, якщо людина цього віку займеться бізнесом, то це буде найоригінальніший, самий незвичайний, але при цьому успішний і прибутковий бізнес.

    8 . Відкрити свою справу у віці від 70 до 80 років

    І цей поважний вік є ідеальним для відкриття свого бізнесу. Люди саме цього віку настільки мудрі, що вже не роблять помилок, властивих всім іншим. Крім того, прекрасно вивчивши людську натуру, вони знають, що саме хочуть купити або отримати люди, щоб стати щасливими. Саме це і робить будь-яке їх починання майже на 100 % успішним.

    Американець Джон Рейнтон до 69 років пропрацювавши водієм вантажівки, пішов на заслужений відпочинок. Провівши майже 7 років у неробстві, зібрав таких же, як він, пенсіонерів, і організував фірму "бабусь і дідусів за викликом", чиїми клієнтами стали діти людей, у яких не було своїх дідусів і бабусь. Справа виявилася настільки успішним, що вже через 3 роки у фірми з'явилися філії в 12 штатах, а сам Джон Рейнтон став мільйонером.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми