Індустрія та великий бізнес Автор: uabiz Друкувати

Сашко Янукович подвоїв своє багатство

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: МАКО, Олександр Янукович

    Бізнес Олександра Януковича процвітає і приносить йому хороші прибутки.

    full.jpgЗа даними комбінованої фінансової звітності за 2012 рік, підконтрольована йому група "МАКО" збільшила розмір чистих активів майже вдвічі.

    "Звітність компанії складена відповідно до вимог міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ) і містить дані про результати діяльності ПрАТ" МАКО Холдинг ", банку ПАТ" ВБР "і всіх дочірніх підприємств Групи МАКО", - зазначають у компанії.

    "Станом на 31 грудня 2012 року в Групу входило 18 підприємств в Україні, Голландії та Швейцарії", - зазначено в документі.

    Це друга комбінована фінансова звітність групи "МАКО", підготовлена ​​відповідно до МСФЗ і завірена міжнародною аудиторською компанією ПрайсвотерхаусКуперс.

    "Починаючи з минулого року, ми надаємо зацікавленим сторонам ключову фінансову інформацію про результати нашої діяльності і мають намір продовжувати робити це і в майбутньому. Наша відкритість і готовність до конструктивного діалогу є важливим елементом довгострокового і сталого розвитку групи", - заявив акціонер групи "МАКО" Олександр Янукович.

    За 2012 рік чисті активи компанії склали 970 000 000 гривень (у 2011 році вони становили 505 500 000), валовий прибуток від реалізації - 543 мільйонів гривень (у 2011 році - 5303000), чистий процентний дохід від банківської діяльності - 181 мільйонів гривень ( 78503000).

    У компанії також повідомили, що результат від операцій до оподаткування склав 575 мільйонів гривень, а сумарні витрати з податку на прибуток - 123 мільйонів.

    Загальна сума податків і зборів, виплачених підприємствами групи до бюджетів всіх рівнів склала більше 153 мільйонів гривень, в тому числі єдиний соціальний внесок більше 27 мільйонів гривень.

    У "МАКО" торік працювали 925 осіб, їм було нараховано близько 81 мільйона гривень заробітної плати, в тому числі 12 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми