Індустрія та великий бізнес Автор: uabiz Друкувати

У "Нафтогазі" зміна керівництва

  • Джерело: delo.ua.  → Ключові теги: Індустрія, "Нафтогаз"

    За розпорядженням Кабміну у НАК "Нафтогаз" відбулась зміна керівництва.

    genneogaz.jpgКабінет Міністрів України призначив першим заступником голови правління НАК "Нафтогаз України" Валентина Франчука, заступником - Дмитра Мормуля.

    Відповідні рішення закріплені розпорядженнями Кабміну № № 252 і 253 від 22 квітня 2013 року, тексти яких оприлюднені на урядовому порталі в понеділок.

    Міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький зазначив, що зміни не торкнулися посади голови компанії - її і надалі займає Євген Бакулін.

    Також міністр підкреслив, що всі минулі зміни відбулися у вигляді ротації кадрів, нових людей на посади в компанії не призначено.

    Володимир Тріколіч, який з березня 2010 року до цього часу обіймав посаду першого заступника голови правління, розпорядженням № 252 від 22 квітня переведений на посаду заступника глави правління держхолдингу.

    Франчук працював заступником голови правління "Нафтогазу" з лютого 2009 року по травень 2011-го. До роботи в НАК працював комерційним директором ПАТ "Укрнафта".

    Мормуль зараз займає посаду заступника міністра екології та природних ресурсів - керівника апарату. Рішення про його звільнення з посади заступника глави Мінекології поки ще не оприлюднене на веб-сайті президента України.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми