Індустрія та великий бізнес Автор: uabiz Друкувати

Українці перейшли на покупки в інтернеті

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: інтернет-магазини

    Інтернет став невід'ємною частиною нашого життя. Ми спілкуэмось у мережі, дивимось кіно, шоу, слухаємо музику, а також робимо покупки.

    original.jpgСидячи біля монітора, Ви можете придбати все, що захочете, від косметики до житла.

    Особливо зручно купувати через інтернет товари іноземного виробництва, які продаються лише закордоном. Саме тому багатьом українцям до вподоби такий спосіб придбання потрібних речей. Відтак, приблизно 40% інтернет-користувачів бодай раз на рік купують щось в мережі, а 20% українців є постійними клієнтами інтернет-магазинів.

    Останнім часом охочих купити щось в інтернеті стало ще більше. Адже тепер доступ до онлайн-торгівлі є і з мобільних пристроїв. Ви можете замовити потрібну річ, будучи будь-де і в будь-якому стані.

    Також українців приваблює в інтернет-шопінгу й те, що тут є такі товари, які не придбаєш в звичайних магазинах чи на ринках. Часто тут продають ексклюзив, та ще й за доступними цінами. Особливо вигідно купувати в інтернеті одяг. Тут відомі бренди можна придбати іноді, навіть за копійки, наприклад, на інтернет-аукціоні, до прикладу хорошу косметику в Україні від ТОП Косметикс можна придбати на їх сайті.

    Та в інтернет-магазинів є і свої недоліки.

    Переважно інтернет-магазини просять в клієнтів передоплату замовлення. Людина висилає гроші, а замовлений товар їй так і не доходить. У нервах, клієнт телефонує, пише в цей інтернет-магазин, проте немає жодної відповіді.

    На жаль, таких випадків є досить багато. Особливо так "розводять" людей в інтернет-магазинах техніки. Сумно, проте з такими випадками важко боротись, тому люди й розчаровуються і не вірять у чесність торгівлі в інтернеті.

    Інший момент, який також зупиняє людину робити покупки через мережу те, що це "купівля в сліпу". Тобто, покупець бачить товар лише на картинці, а коли він доходить до нього, то суттєво відрізняється. Людина не задоволена, проте придбане поверненню не підлягає.

    Та все ж, покупки в інтернеті - річ корисна й вартує існування та розвитку. На жаль, на сучасному етапі свого існування вони ще не є такими як в Європі, адже донедавна в Україні це була ще ніким не зайнята ніша. Тому треба остерігатись недобросовісних інтернет-шахраїв. Довіряйте авторитетним, знаним серед Ваших друзів сайтам. Добре читайте умови придбання та оплати товару.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми