Індустрія та великий бізнес Автор: uabiz Друкувати

Українське пиво вироблятимуть в Китаї

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Пиво, Акциз

    Через зростання акцизу на пиво, виробники можуть перенести потужності виробництва закордон.

    pekvo.jpgДеякі заводи взагалі ж можуть закритись. Такі виробники пива, як "Оболонь" і "Carlsberg Україна" підтвердили можливість такого варіанту.

    "Ми маємо в окремих країнах свої представництва. І, можливо, перенесемо частково за кордон і своє виробництво", - сказав президент корпорації Олександр Слободян.

    Можливо, виробництво перенесуть до Китаю. Там можуть побудувати завод. Проте Петро Чернишов, голова "Carlsberg Україна", апелює до російського досвіду.

    "Після збільшення в Росії акцизів в три рази наша компанія була змушена закрити підприємство. Закрили свої заводи і наші конкуренти" Сан ІнБев "і Heineken", - зазначає Чернишов.

    За його словами, таких проблем в пивній галузі України ще не було. "Ми будемо аналізувати ситуацію на ринку. У нас дуже песимістичні прогнози - аж до скорочення ринку на 20%. Якщо ринок сильно впаде, ми просто змушені будемо закривати підприємство", - говорить Чернишов.

    Денис Хренов, директор з правових питань та корпоративних відносин "Сан ІнБев Україна", також не виключає можливість оптимізації виробничих потужностей.

    "Рішення про закриття заводу приймається не в Україні. Але якщо звернутися до фактів, то ми побачимо, що в Україні у нашої компанії три заводи, які в сезон завантажені на 70% і поза сезону - на 30%. Виходить, що поза сезону ми можемо закрити всі наші потреби силами одного підприємства. У Росії наша компанія вже закрила три заводи - у Санкт-Петербурзі, в Курську і днями в Новочебоксарськ", - говорить Денис Хренов.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми