Індустрія та великий бізнес Автор: uabiz Друкувати

Як вести бізнес з китайцями

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Бізнес, правила бізнесу

    Китайці - королі бізнесу. Співпраця з ними - це гарантований успіх та хороші прибутки. Проте китайці - люди, які живуть у своєму світі. Для кращої співпраці потрібно його пізнати і розгадати..

    thump_50c54fdc91243.jpg1. Цікавтесь китайськими звичаями та традиціями. Адже те, що Ви до того знали про Китай - це мізер. Китайці абсолютно інші люди, у них - свій світ, культура, традиції, поняття.

    2. Китайці дуже люблять себе, вважають свою країну центром Всесвіту. Китай - це ніби інший світ, тому китайці і є іншою цивілізацією. Інших вони сприймають як нижчих від себе.

    3. Треба розуміти світогляд китайців. Вони спекулянти до кісток мозку. Їх мрії - матеріальні - заробити багато грошей, щоб жити розкішно і не мати проблем.

    4. Поступово налагоджуйте відносини з китайцями. У них знайомства та блат не пройдуть.Тут має бути все виважено та продумано.

    5. Для китайців поняття часу надто розмите. Тому вони можуть постійно запрошувати на різноманітні зустрічі, які ні до чого Вас не приведуть. Тому уникайте таких зустрічей, позиціонуйте себе як серйозна людина, яка цінує свій час.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми