Індустрія та великий бізнес, Фото Автор: uabiz Друкувати

Друк на спідницях з голим задом стає все популярнішим (ФОТО)

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: 3D-друк, одяг, фото

    Незвична мода шириться Японією і схоже скоро дістанеться й до нас. Японські дизайнери розробили спідниці та футболки на яких видно всі принади.

    Колекцію назвали "see-through". Вже півроку поспіль японки носять такі незвичні спіднички. Вони надають їм екстравагантності, а також тішать чоловіче око.

    До слова за допомогою широкоформатного друку зображення може бути нанесено на будь-який носій, чи то на папір або самоклеючу основу, що дає можливість використовувати цифрову печатку і в сувенірній продукції.

    За допомогою 3D-друку дизайнери створили колекцію одягу, яка дещо дискредитує жіночу половину. Адже ці спідниці та футболки - справжнісінький обман зору. Здається, ніби в жінок справді крізь цей одяг просвічуються усі принади. Проте, це всього лише вміло надрукована фотографія. Зображення на спідницях є настільки реалістичними, що іноді здається, що жінки ходять лише в самій спідній білизні. І лише підійшовши ближче, можна розгледіти, що це спеціальна техніка малювання.

    Автори цих спідничок схоже позловтішались, адже на них видніється навіть целюліт. Вони стверджують, що таким чином хотіли змалювати реальну красу простих жінок. Які є далеко не ідеальними, проте по-своєму красивими.

    Також рекорди популярності б'ють і футболки з ілюзією прозорості. На них видніються жіночі груди, чоловічі торси, сексуальна білизна. Проте це також обман зору, бо це звичайнісінькі малюнки.

    Спідниці та футболки здобули небачену популярність серед тамтешніх модниць. Проте, поки що ніхто з них не наважується вийти в такому наряді хоча б на роботу. Максимум - це прогулянки з друзями, та й то вночі.

    Така відверта мода вже скоро дістанеться Америки. Адже там мережа знаменитих супермаркетів Wall-Mart активно бореться аби продавати в себе такий одяг.

    Охочих його придбати дуже багато. Вони навіть записуються в чергу. Кількість охочих зараз становить 50 тисяч, і, вона активно збільшується з кожним днем.

    Америка в майбутньому також планує запустити в себе таке виробництво.

    Спідниці і футболки є різних розмірів та фасонів. Усі вони зроблені таким чином, аби максимально робити вигляд, ніби в людини, яка їх носить, просвічуються інтимні частини тіла.

    Отож, якщо хочете звернути на себе увагу оточуючих, тоді Вам потрібна така спідниця чи футболка, або і те, і, інше. Та нам поки що доведеться зачекати, адже до нас така мода ще не дійшла.

    93ab6b6f7c.jpg

    98677-0x414-2.jpg

    6e6ca971e5.jpg

    a4cutbolka-grud.jpg

    pu5e.png



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

Додати коментар

 
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)
captcha

теги форматування

додати смайли
 
Підписатись на коментарі по e-mail  

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми