Інтерв'ю Автор: Ivasenko Друкувати

10 правил успішного бізнесу від Девіда Рокфеллера

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: рокфеллер, бізнес, гроші, Інтерв'ю

    Девід Рокфеллер - американський банкір, державний діяч, глобаліст та поточний голова дому Рокфеллерів. Онук нафтового магната і першого в історії мільярдера Джона Д. Рокфеллера, засновника Стандарт Ойл.

    david_rokfeler.jpg

    Отже, до вашої уваги "золоті правила успіху" від Рокфеллера:

    1. Менше працюй на когось. Чим більше ти працюєш не на себе, тим гірше живеш. Робота - від слова "раб".

    2. Заощаджуй гроші. Шукай, де можна купити товари дешевше і оптом. Плануй список покупок заздалегідь і купуй тільки те, що є в списку.

    3. Якщо у тебе мало грошей, треба робити бізнес. Якщо грошей немає зовсім, треба робити бізнес терміново.

    4. Шлях до величезного багатства лежить тільки через пасивний дохід. Дохід, який приходить до тебе незалежно від твоїх зусиль. Створи джерело пасивного доходу і живи собі на втіху.

    5. Пасивний дохід - це дохід від вкладень, які будуть приносити дохід, а не лише вимагати вкладень знову і знову в його підтримку. Наприклад, якщо автомобіль використовується просто тільки для пересування, то від цього немає пасивного доходу. А от якщо купити автомобіль і за допомогою нього заробляти, тоді автомобіль буде приносити пасивний дохід.

    6. Думай про те, як заробити мінімум $ 50 000 в місяць. Можна більше. Менше - не можна! Ця цифра була рекомендована Рокфеллером не просто так: річ у тому, що найбагатші люди в нашому світі щомісяця витрачають не більше $ 50 000.

    7. Гроші приходять до тебе через інших людей. Спілкуйся! Нетовариські люди вкрай рідко стають багатими.

    8. Мрії - це головне в твоєму житті! Мрії професійно перетворюються на бізнес-програми. Кожна, професійно розроблена програма, повинна містити весь розрахунок до самого повного бажаного результату. Тільки так і збуваються мрії.

    9. Допомагай людям безкорисливо, від чистого серця. Але тільки тим, кому ти сам хочеш допомогти. Віддавай 10% прибутку на благодійність.

    10. Створюй бізнес-системи і насолоджуйся своїми заробленими грошима.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто ще пообіцяв дати Україні гроші?



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми