Реклама та маркетинг, IT технології та телекомунікації Автор: admin Друкувати

Google і Facebook забрали 70% виручки від мобільної реклами

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: Google, Facebook

    На дві компанії, Google і Facebook, довелося майже 70% виручки від усієї реклами, що розміщується на мобільних пристроях.

    8083_0.jpgПро це йдеться у звіті агентства eMarketer.

    Згідно з повідомленням, пошукова система взяла собі 56%, а найбільша соцмережа - 13%. Всього за минулий рік в мобільну рекламу було вкладено 8,8 млрд доларів.

    Google заробила на розміщенні оголошень 4,61 млрд - втричі більше, ніж у 2011 році. При цьому експерти вважають, що виручка пошукача за підсумками 2013 може вирости в два рази - до 8,85 млрд.

    У Facebook результати скромніше. У 2013 році компанія Марка Цукерберга, яка ще два роки тому взагалі не займалася мобільного рекламою, може заробити на ній 2 млрд - на 333% більше, ніж виручені в 2012-му 470 мільйонів.

    Читайте також:
    - Facebook ввів нову фішку
    - Google Glass заборонять носити в ресторанах

    Twitter торік залучила від оголошень на смартфонах 140 млн доларів. У 2013-му вона може подвоїти виручку, довівши її до 310 млн.
    Google також залишається лідером з реклами різних форматів на ПК і ноутбуках: їй відходить кожен третій витрачений долар (32,73 млрд доларів).

    У eMarketer вважають, що в 2013 році найбільший пошуковик завоює 33% ринку (39 млрд). Виручка Facebook від "комп'ютерної" реклами зросте приблизно на 20% - з 4,3 до 6 млрд (5%).



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми