Цінні метали Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

На Донецький кряж поклала око компанія з видобутку золота

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: золото, Луганськ

    Австралійська компанія Korab Resources Limited заявила, що на цьому тижні розпочинає програму буріння в рамках проекту з видобутку і збагачення золотосульфідних руд на Бобриковського родовищі в Луганській області.

    zoloto01.jpg

    Мета програми - потенційне розширення показника відомої мінералізації багатої руди із вмістом золота і заліза неглибокого залягання , наголошується в біржовому повідомленні компанії.

    Читайте також: У світі може початися "золота лихоманка"

    Запаси золотосульфідних руд за класифікацією JORC оцінюються в 3,30 млн унцій ( 93,64 т) з вмістом золота від 0,5 г/т , з яких підраховані - 0,12 млн унцій, передбачувані - 0230000 унцій.

    Середній вміст золота за такої оцінки становить 1 г/т. Вміст срібла оцінюється за класифікацією JORC у розмірі 16270000 унцій з середнім вмістом 9,4 г/т при обліку від 5 г/т і 7540000 унцій з середнім вмістом 15,3 г/т при обліку від 10 г/т. Підраховані запаси становлять відповідно 0940000 унцій і 0710000 унцій, передбачувані - 2470000 унцій і 1,90 млн унцій.

    Korab Resources Limited - міжнародна гірничо -геологічна компанія з акціями, що котируються на Австралійській фондовій біржі. Займається дослідженнями і видобутком золота, срібла, фосфатів, проектами з розробки магнезитів і розвідці базових металів.

    Проект з видобутку і збагачення Бобриківського родовища Korab Resources Limited здійснює через Lugansk Gold Ltd і ТОВ "Донецький кряж "



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми