Нерухомість та земля Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Фірташ купив ще один "шматочок" Миколаєва за 4 млн гривень

  • Джерело: delo.ua.  → Ключові теги: Фірташ, земля

    Морський порт "Ніка- Тера", що належить українському олігарху Дмитру Фірташу, придбав у миколаївських влади 10 га землі за $ 554 тис. Земля компанії Дмитра Фірташа знадобилася для розбудови інфраструктури навколо порту для підведення великовантажних фур та залізничних вагонів.

    firt.jpg

    Компанія Фірташа продовжує скуповувати земельні ділянки в Миколаєві. Напередодні депутати Миколаївської міської ради прийняли рішення про продаж приватному морпорту "Ніка-Тера" загальною площею 104,165 тис. кв. м землі в Корабельному районі міста за 4,426 млн. грн.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фірташ закачав у підземні сховища 4 мільярди кубів газу

    Як пояснив керівник ТОВ "Ніка-Тера" Олександр Гайду, вказані ділянки потрібні компанії для реалізації проекту з розвантаження Корабельного району від великого транспорту.

    Галузеві експерти підтверджують - нові земельні ділянки компанії Фірташа необхідні для вирішення проблем з транспортними заторами в періоди пікового вантажообігу в порту.

    "Коли йде прийом зернових, фури скупчуються в довгі черги в очікуванні, коли їх запустять у порт під прийом. Нові автостоянки допоможуть розвантажити дороги до порту", - зазначив керівник проектами Informall BG Андрій Соколов.

    Враховуючи плани щодо збільшення пропускної здатності "Ніка- Тера" з 4-5 млн до 20 млн тонн/рік, керівництво порту прийняло рішення побудувати ще одну стоянку - під 200 вантажних автомобілів.

    Додамо, що ця угода з землею - не перша для портової компанії Дмитра Фірташа в поточному році. У квітні Миколаївська міськрада продала "Ніка- Тера" три земельні ділянки площею 11 га за 4,6 млн грн, а в листопаді 2011 року - чотири ділянки площею 8,6 га за 3,156 млн грн.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми