Нерухомість та земля Автор: admin Друкувати

Новий генплан Києва обійдеться в 500 мільярдів

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: генплан Києва

    Проект нового генерального плану Києва передбачає реалізацію проектів загальною вартість близько 500 мільярда гривень на найближчі 15-20 років.

    7783_3.jpg

    Про це повідомив начальник комунальної організації "Інститут Генерального плану м.Києва" Сергій Броневицький.

    "Що стосується вартості тих заходів, які закладені в Генплані на найближчі 15-20 років (це житлове будівництво, будівництво об'єктів інфраструктури, дошкільних закладів, шкіл, об'єктів освіти, об'єктів транспорту, тобто весь комплекс детального розвитку міста) - це 500 млрд гривень, вартість реалізації на найближчі 15-20 років", - сказав він.

    "Я вважаю, що це досить реальна цифра. Тому що, по-перше, якщо ми розіб'ємо цю суму на 15-20 років - це набагато менша цифра. По-друге, 70-80 % від цієї суми - це інвестиційні кошти", - додав він.

    При цьому Броневицький зазначив, що для реалізації заходів, передбачених Генпланом, не обійтися і без підтримки держави.
    "Хоча, без сумніву, ми не обійдемося без підтримки держбюджету. Такі об'єкти, як мости, тунелі, метрополітен, будуть будуватися за рахунок держпідтримки і держбюджету", - сказав він.

    Броневицький повідомив, що вартість розробки Генплану обійшлася місту порівняно недорого - 19,6 млн гривень.

    "Кошторисна вартість розробки Генерального плану становить 19,6 млн гривень. Для порівняння я можу сказати: зараз починається розробка Генерального плану Москви і тільки на концепцію плану було витрачено 10 млн доларів і 2 млн доларів на розробку генплану взагалі", - сказав Броневицький.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми