Нерухомість та земля Автор: dmytro.bobritsky Друкувати

Ріелтори порадили, де найдешевші квартири в Києві

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: нерухомість, квартири, Київ

    За листопад 2013 року в Києві було куплено нерухомості на 353, 92 млн грн, що на 25 % нижче за показник жовтня. Про це повідомляє генеральний директор АН "Благовіст" Ірина Луханіна.

    kvar.jpg

    ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Чому падає попит на елітні квартири у регіонах?

    У той же час, за даними консалтингової компанії SV Development, за листопад у Києві було вкладено 836 угод купівлі-продажу квартир, а на вторинному ринку продано в недобудованих домах - 1 195 квартир.

    "Найбільшим попитом користувалися двокімнатні квартири. Причому максимальна кількість покупок випала на квартири вартістю до $ 100 тис", - розповів аналітик Сергій Костецький.

    Ріелтори також назвали найдоступніші квартири, що були продані в листопаді. Серед однокімнатних - це квартира на просп. Маяковського (Деснянський р-н) площею 33 кв.м. за ціною $ 43 тис., житло на вул. Туполева (Шевченківський р-н) площею 30 кв.м за $ 44,5 тис. і квартира на вул. Волгоградська (Солом'янський р-н) метражем 28 кв.м і вартістю $ 46 тис.

    Найдешевшої двокімнатної квартирою став варіант на вул. Краснодарській (Шевченківський р- н ), площею 46 кв.м за ціною $ 54 тис. трикімнатної - на вул. Полярна (Оболонський р-н) площею 60 кв.м за $ 71 тис.

    Серед будинків самим бюджетним придбанням виявився будинок площею 128 кв.м в м. Боярка (Києво-Святошинський р-н) вартістю $ 92 тис.

    При цьому чимала частина клієнтів, які налаштовані на покупку, але ще не зробили остаточний вибір. Вони вже перейдуть визначаться у грудні, який обіцяє бути досить активним.

    Нагадаємо, раніше "Бізнес" писав, що скільки коштують квартири у найбільших містах України.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення Мед з горіхами: смачне поєднання для здоров'я та задоволення
Мед та горіхи - це не лише смачні делікатеси, але й корисні продукти, багаті поживними речовинами. Їх комбінація створює ідеальне поєднання смаку, аро...
Магазин Магазин "Аквадом": Ваш путь к здоровью и благополучию
В современном мире одним из важнейших аспектов заботы о здоровье является качество потребляемой воды. Ведь вода играет ключевую роль в поддержании жиз...
Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30 Ідеальний вибір для сім'ї: огляд Volvo EX30
Коли справа доходить до вибору автомобіля для сім'ї, безпека та комфорт стоять на першому місці. Однак не менш важливими є стиль та екологічність. З у...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми