Новини Автор: admin2 Друкувати

Навіщо іноземна мова тим, хто хоче вести бізнес

  • Джерело: businessua.com.  → Ключові теги: mba маркетинг

    Навіщо студенту, який планує присвятити своє життя економіці, юриспруденції, фінансам або відправитися підкорювати простори бiзнесу, іноземна мова? Здавалося б, професійні знання і навички куди як важливіші для нього. Але поряд з цим все більша кількість учнів вузів вивчають англійську по skype, відточуючи свої знання і доводячи їх до досконалості.

    0260_mba1.jpg (188.13 Kb)

    Може здатися, що їх прагнення осилити мову Шекспіра продиктоване віяннями моди. Дійсно, подібні захоплення зараз на піку популярності. Однак прагматична складова виявляється в кілька разів сильніше модної.

    Справа в тому, що в даний час володіння іноземною мовою у багато разів підвищує шанси на знаходження гідної роботи. У великих компаніях, які за родом своєї діяльності співпрацюють із зарубіжними партнерами, навіть збільшують на кілька відсотків заробітну плату тим, хто володіє навичками спілкування іноземною мовою. При цьому в особливій честі, звичайно, англійська. Адже цей "прононс" є міжнародним, і на ньому говорять мільярди людей у всьому світі.

    Ще одне цікаве відкриття, яке може схилити на користь занурення в лінгвістичний світ, зробили вчені. Вони довели, що подібні заняття благотворно впливають на особистісні якості та здібності людини. І це також може вважатися вагомим доказом для того, щоб почати вивчати мову.

    Встановлено, що освоєння іноземних мов благотворно впливає на здоров'я людини. Під час занять відбувається стимулювання мозкової активності. Це позитивним чином позначається на можливостях людини. Розвивається її мислення, винахідливість, вміння грамотно і красиво вибудовувати мовлення, вести спілкування.

    Тим людям, які не можуть похвалитися ораторськими здібностями, в принципі, рекомендується вивчити англійську з mba маркетинг, відгуки тих, хто вже встиг зробити це, свідчать про ефективність методу. Це відмінний спосіб навчитися висловлюватися коректно, грамотно і красиво.

    І, звичайно, не можна забувати, що перед тими студентами, які займаються освоєнням все тієї ж англійської, значною мірою розширюються горизонти. Вивчивши досконало мову, можна починати вибудовувати успішне життя. Ви можете відправитися на навчання за кордон, наприклад, або стати щасливчиком, якого включили в програму з обміну студентами.

    Володіння мовою стирає кордони. І ви можете почати вибудовувати своє майбутнє життя з урахуванням можливостей, подарованих вам лінгвістичними знаннями.



    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рекомендуємо

Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max  Чому варто придбати новий Айфон 15 Pro Max
iPhоne 15 Pro Max зміг здивувати навіть найвибагливіших користувачів. Смартфон став ще потужнішим і швидшим, і у нього з'явилися нові опції. При цьому...
Чем занимается бывший ТОП-менеджер Чем занимается бывший ТОП-менеджер "Нафтогаза" Александр Кацуба: частная добыча газа, финансовые услуги, волонтерство
Александр Кацуба стал известен в начале 10-х годов благодаря работе в государственных энергетических гигантах. Выходцы из известной в Харькове бизнес-...
Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000 Валютний майнінг: шлях до щоденного доходу від $500 до $1000
Ласкаво просимо в захоплюючий світ пасивного доходу! Якщо ви шукали спосіб легко заробити гроші, насолоджуючись вільним часом, не шукайте далі. Сьогод...
Підписатись не коментуючи
E-mail:

День в фотографіях Всі фотографії

Актуальні теми Всі актуальні теми